ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΥΠΝΩΣΗ.ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΝΔΥΝΟ?
Printable View
ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΥΠΝΩΣΗ.ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΝΔΥΝΟ?
...δεν ξέρω, αλλά πολύ θα ήθελα να κάνω.
Τι σου ειπε δηλαδή?
μου θυμισες τωρα το εργο με τους 12 αθλους του αστεριξ μπαινει λοιπον μεσα ο αστεριξ στο γραφειο του υπνωτιστη του διχνει ενα μενταγιον κ του λεει ο υπνωτιστης στον αστεριξ πες τη φραση ειμαι αγριογουρουνο αγριογουρουνο αγριογουρουνο κ του λεει ο αστεριξ εισαι αγριογουρουνο αγριογουρουνο αγριογουρουνο κ εγινε ο ιδιος ο υπνωτιστης αγριογουρουνο.
α να το βρηκα
https://www.youtube.com/watch?v=QOGKBwjeL3U
Πρεπει να πεσεις στον καταλληλο . και αυτοι σπανιζουν , μην ' μασας ' . Εχω κανει υπνωση , αλλα αποτελεσμα 0 . Δεν υπαρχουν καταλληλοι κατα την γνωμη μου , το πολυ που μου εκανε ο συγκεκριμενος , ειναι οτι σταθηκε πισω μου , και επαναλαμβανε την φραση , γερνεις προς τα πισω , γερνεις προς τα [πισω , και οντως εγειρα . Ε , και ? μπορει ναταν και placebo . Στο τελος μου ειπε οτι δεν κανω για υπνωση !!!!!!!!!!!!
...αυτος μαγκ ήταν κομπογιαννίτης :Ρ
Πόσο σου στοίχισε?
Πρεπει να εισαι και δεκτικος/δεκτικη σε κατι τετοιο..Εμενα ισως και να με επιανε γελιο..
χαχαχαχαχαχαχαχαχαQuote:
Στο τελος μου ειπε οτι δεν κανω για υπνωση !!!!!!!!!!!!
ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΟΤΙ ΣΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΤΙΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΝΟΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ