Φοβάμαι και αποφεύγω να κάνω νέους φίλους και να βρώ κοπέλα
Καλησπέρα σε όλους!
Είμαι 29 χρονών και έχω ένα πρόβλημα που συνδέεται με την ηλικία μου...
Φοβάμαι και αποφεύγω να κάνω νέους φίλους και να βρώ κοπέλα, γιατί με τους φίλους και τις κοπέλες μοιράζεσαι προσωπικά δεδομένα και μυστικά και
1ον φοβάμαι να τους εμπιστευθώ προσωπικά δεδομένα και μυστικά γιατί στο παρελθόν διάφοροι φίλοι-φίδια, αλλά και οι ίδιοι μου οι γονείς ακόμα, έχουνε ρουφιανέψει πράγματα που τους εμπιστεύτηκα, τα κάνανε βούκινο και με ειρωνεύτηκαν μπροστά και πίσω από την πλάτη μου...
2ον ένα από αυτά τα μυστικά είναι ότι, σε αντίθεση με τους περισσότερους συνομηλίκους μου, δεν έχω πολλες ερωτικές εμπειρίες... είχα μόνο μια μικρής διάρκειας σχέση πριν πολλά χρόνια και λίγες επισκέψεις σε οίκους ανοχής και δεν θέλω να τα εμπιστευτώ σε κανέναν αυτά, γιατί είναι σπάνιο να βρείς άνθρωπο να σε αντιμετωπίσει με ωριμότητα όταν του αποκαλύψεις κάτι τέτοιο...
Αν το πω αυτό σε μια κοπέλα, με τη μια θα με κοιτάξει «αφ’ υψηλού» ή με οίκτο και θα με πάρει «στο ψιλό» ακόμα κι αν είναι πολύ μικρότερη, και μπορεί να το διαδόσει κιόλας...
Τι θα της πω όταν με ρωτήσει για τις πρώην μου...?
Ότι δε θέλω να μιλήσω γι’ αυτό?
Μετά, από αντίδραση δε θα λέει και αυτή τίποτα και αυτό θα είναι η αρχή του τέλους της σχέσης, πριν καν αρχίσει...
Το ίδιο στο περίπου θα γίνει και με ένα νέο φίλο...
Ή να πουλήσω παραμύθι...?
Τι σοϊ σχέση, είτε ερωτική είτε φιλική, θα είναι αυτή αν χτιστεί πάνω σε ψέματα...?
Εγώ θέλω αληθινές σχέσεις, αλλά ως τώρα άτομα εμπιστοσύνης δεν έχω βρεί...