Θέλω να μ πει καποιος αν ξέρει καποιον καλο ψυχολογο στην Θεσσαλονικη για να επισκεπτω?
ΑΝ δν γινεται εδω μεσω email η προσωπικου μηνυματος δεν ξερω..
Printable View
Θέλω να μ πει καποιος αν ξέρει καποιον καλο ψυχολογο στην Θεσσαλονικη για να επισκεπτω?
ΑΝ δν γινεται εδω μεσω email η προσωπικου μηνυματος δεν ξερω..
πολυ αισιοδοξο κ πολλη δύναμη θέλει αυτο...μπραβο σου πάντως...αλλα δεν ξέρω αν ειναι για όλους τόσο εύκολο απο μόνοι μας να βρίσκουμε τι είναι αυτο που μας ενοχλεί πάντα.!
χμμ... σου ειχα μηλισει κ στο μειλ κ κατι μου λενε ολα αυτα που περιγραφεις..
εγω παντως επιδη εχω μια ευπαθεια στα ψυχολογικα αναγκαστικα κ διαβασα για να τα βγαλω περα..
δε με ρωτησε κανενας αν ηθελα δεν ηθελα... μου φαινεσε πολυ κλειστη ομως σκεφτεσαι πραγματα που δε τα χεις πει σε κανενα?
ένα πραγμα που δεν εχω πει σε κανεναν ναι υπάρχει... κ ενα αλλο επισης το εχω εκμυστηρευτει σε ενα κοντινο μ ατομο...
δεν ξερω αν ενας λογος ειναι αυτός ομως... κ ακομα κι αν ειναι το γραφεις κ νιωθεις καλυτερα?πως παει όλο αυτο δηλαδη?
ναι καπως ετσι παει αλλα αν αυτο γινοταν χρονια δηλαδη να σκεφτεσαι κ να μη μηλας μπορει να περασουν μηνες μεχρι να πεις οσα σκεφτεσαι...
παντως επειδη και γω στην αρχη ψυχολογο να τσεκαρεις πρωτα την τιμη της επισκεψης απο το τηλεφωνο σε περιπτωση που πας..... κινουνται συνηθως στο 50 εγω θυμαμαι ειχα παρει πολλα τηλεφωνα κι ολοι 50 μου ειπαν (εννοειται πως πηγα μονο σ εναν απο ολους αυτους :P)... ξερω ομως απο μια κοπελα που μια ψυχοθεραπευτρια ψυχαναλυσης παιρνει 80 για ενα ραντεβου στην θεσσαλονικη.. αν ειναι δυνατον!!
Κουραγιο φιλη μου πρεπει να μιλησαμε κ παλαιοτερα μακαρι να γνωριζα να σου προτεινω ειδικο εκει παντως να γνωριζεις οτι οι τιμες κυμαινονται απο 40 ευρω στην καλυτερη περιπτωση κ ανεβαινουμε,καλο κουραγιο!
σασ ευχαριστω! ευελπιστω ν βρω επιτελους λυση στο θεμα μου!
κανεις δεν γνωριζει ρε παιδια καποιον?
καλησπερα καποιος να γνωριζει καλο ψυχολογο (κρισεις πανικου)περιοχη νοτια προαστια
ευχαριστω
ο γκογκλης σιγουρα γνωριζει παντως για πληκτρολογισε ψυχολογος νοτια προαστεια να δεις τι θα βγαλει
χρηστο αθηνα νοτια προαστια??