Παιδια Βοηθεια :( Γενικευμενη αγχωδης διαταραχη
Γεια σας
Παιδια είμαι 32 χρονων και τώρα και 2 μήνες εχει ξεκινήσει ο γολγοθάς μου
Πρην 2 μήνες πέθανε ο θείος μου από κακια αρρώστια. εκεινο το βράδι στο σπιτι που ήταν ολοι μαζεμένοι, αρχισαν και ελεγαν για αρωστιες και, εγω φοβήθηκα γιατί είχα μια ενόχληση χαμηλά στους ορχεις..εκεινο το βραδυ με επιασε τρέμουλο, κόπηκαν τα ποδια και με επιασε τρομερο ανχος... την δευτέρα πήγα στον ουρολόγο, και μου είπε ότι ειχα κιρσοκήλη και με έστειλε να κανω ένα υπέρηχο, που των εκανα μετα από 2 ημέρες, και τελικά ήταν μια υδροκήλη που μου δημιουργούσε ένα βαρος, τοτε ηρέμησα λιγάκι, αφού μου εξήγησε ότι και η πόνοι που είχα παραπάνω στην κοιλιακή χωρα ηταν ανακλάσεις...! μου ειπε να μην φοράω στενα ρουχα κτλ.. πηγα σε δευτερο γιατρο για να παρω άλλη μια γνωμη , ειδε των υπέρηχο και μου είπε τα ιδια πράματα.. τοτε ημεμησα, όταν πηγα σπιτι εκατσε ένα αρθρο μπροστα μου που ελεγε για μια κοπελα που έκανε μια μαγνητική για μια ενόχληση που ειχε στα ματια και της βγήκαν κατι..... τοτε αρχισα και επερνα την κατω βολτα, γιατι εχω και εγω ένα θεμα, ειχα παει στων οφθαλμίατρο και μου είχε πει ότι ήταν από το ανχος και απλα να το αφηνω να περνάει όταν παρουσιάζετε.. το πρόβλημα ήταν ότι δεν είχα κανει εξεταση βυθού, και αρχησα να σκέφτομαι διάφορα άσχημα πράγματα για εμένα, με κηρισευσε το ανχος, αρχησα να τρέμω ελαφρια, να ακουω εντωνα την καρδια μου, να μην μπορω να δουλέψω, να μην εχω όρεξη, να μην μπορω να κοιμηθώ και να είμαι σαν ζόμπι. ένα πρωι σηκώθηκα και αφού ολο το βράδι είχα ταχυπαλμία, πηγα σε ένα καρδιολόγο πελάτη μου, του εξηγήσα, μου εκανε καρδιογράφημα, μου έκανε υπέρηχο καρδίας, θυροειδή, νεφρων, και όλα ηταν άψογα, και μου είπε ότι λογο του ανχους είμαι έτσι, μου εγραψε φου τσεκ απ αιματολογικές και βγήκαν ολες μικρου παιδιού. αλλα εγω παλι δεν ησύχασα, συνέχισα να σκέφτομαι άσχημα πράματα για εμένα, η γυναικα μου δεν ηξερε πων να με βοηθήσει. Αποφάσισα να κανω εξεταση βυθού στα ματια μου, πηγα σε ένα άλλο οφθαλμίατρο, του είπα το πρόβλημα μου, και μετα μου είπε ότι και αυτος το είχε τωρα 2,5 χρονιά και ότι είναι από το ανχος και το στρες, μου έκανε ολες τις απαραιτητες εξετασεις, μου ειπε ότι όλα ηταν αψογα και ότι δεν εχω κατι να φοβαμαι, μονο 0,25 αστιγματισμό.. εγω ομως για κάποιο λογο δεν ησυχασα.. κατρακυλήσα, πηγαινα στην δουλεια μου, και κοιτουσα την ωρα ποτε να σχολασω, στο σπιτι πηγαινα και ξαπλωνα, δεν ειχα ορεξη για τπτ.. μετα αρχησα παλι να ποναω χαμηλα στην κυλια, πηγα σε ένα χειρουργο και μου ειπε και αυτος ότι είναι λογο της υδροκήλης και να μην ανησυχω. δεν κοιμομουν πλεων, και αρχησα να νιωθω τραβήγματα σε διάφορα σημεία στο κεφαλή, και αρχησα να πιστευω ότι κατι εχω... τελικα με πολύ ανχος αποφάσισα να παω σε ένα νευρολόγο, με ρωτησε διαφορα πραγματα, του ειπα και την ιστορια μου. και μου ειπε ότι εχω γενικευμένη αγχώδη διαταραχή (ή καπως ετσι) με κρισεις πανικου. μου ειπε να ξεκινήσουμε μια θεραπεία. μου εγραψε το cipranet 40mg για 4 μερες 1/4 για άλλες 4 1/2 και μετα 1 ... και μαζη xanax 0.25... καθω και 5 μερες αδεια από την δουλεια μου
της 3 πρωτες μερες ειχα πονοκεφάλους, ναυτία, ατονια, ξηροστομια, πολύ άγχος, διαρροια, ιδρωτα, που περνουσαν μεχρι το μεσημερι, το βραδι παντα ενιωθα καλα (το χαπη το επερνα παντα 21:30), την τεταρτη ημερα ημουν μια χαρα. όταν πηγα την πεμπτη ημερα στο 1/2 ειχα εντονη ναυτια, 2 πρωινα ξερασα, διάρροιας, συχνοουρία,αιπνιες, μεγαλη κοπωση, πονανε ποδια και μεση. πηρα τηλεφωνο των νευρολογο και μου ειπε να κανε λιγο υπομονη για να συνηθισει ο οργανισμος μου, περασαν οι 4 ημερες και ειχα το ιδιο πρόβλημα την ξαναπήρα και μου ειπε να το συνεχίσω λιγο ακόμα το 1/2 μεχρη και αυριο (27/10), εντομεταξη με επιασε ξανα αυτό με τα ματια μου, και πηγα ξανα σε άλλο οφθαλμιατρο, μου ειπε και αυτος το ιδιο, του ειπα ότι καταντησα να περνω φαρματα για αυτό το πραγμα, και τοτε μου προτεινε να παω για μαγνητικη να μου φυγη η ιδεα... παιδια τρέμω.. της 30 του μηνα θα παω να την κανω και τρεμος ολος :(((((((((((
Αποψε δεν κοιμηθικα καθολου, ολο το βραδι ειχα ναυτιες, σηχνοουρια, πηγα 3 φορες τουαλετα(χοντρα διαρροια), εφαγα μερικες φρηγανιες να για να στρωσει το στομαχη μου. ειχα παει και πριν μερικές ημέρες στο νοσοκομειο για αυτό των λογο, μου εκαναν ακτινογραφια κοιλιας και ηταν καθαρη, εξετάσεις αιματος καλες, και μου ειπαν η μια ηπια γαστρεντεριτιδα η είναι από τα φαρμακα....
Παιδια δεν ξερω τι να κανω, νιωθω να αρρωστενω οσος περνανε η μερες και πινω αυτό το χαπι.. και το θεμα είναι ότι κάθε βραδι είμαι καλα μετα της 7 λες και δεν εχω τπτ
συγνωμη για τα ορθογραφικα