Πιεσμένος και προβληματησμένος
Καλημέρα, απο τον τιτλο δεν θα καταλαβετε και πολλά αλλά δεν μπορούσα να βρω κάτι καλύτερο. Είμαι 22 χρονών και σπουδάζω μακρυα από την πόλη ,αρχικα δεν είχα φιλους αλλα επειτα τα πραγματα εγιναν πολυ καλυτερα.Μεσα λοιπον απο την παρεα(αργοτερα απο τιυς αλλους) γνωρισα ενα παιδι που ηθελε να περναμε πολυ μα παρα πολυ χρονο μαζι.Έγω όμως ήθελα και τον χώρο μου και τον χρόνο .Με αποτέλεσμα να του λεω καποια ψεματα του τυπου οτι ειμαι στην σχολη ενω αραζα σπιτι.Το κακο ειναι οτι θεωρει ο,τι και αν κανω οπου και να παω πρεπει να του πω και να του δινω αναφορα,δλδ δεν μπορω να βγω μ αλλους φιλους π.χ.Η κατασταση εχει ξεφυγει τις προαλες χωρις να εχουμε κανονισει να θα παμε καπου (απλως ειχε αναφερθει οτι κατι ειχε κανονισει και εγω του ειχα πει θα δουμε)λοιπον εγω λεω παρουσια μιας κοινης μας φιλης αν θα κανουμε κατι για βραδυ με τις καλυτερες προθεσεις ωστε να πει και αυτος την προταση.Ειπε απλα οτι κανονισει για βραδυ (club) εγω λοιπον ειπα μηπως να παμε νωριτερα καπου και να παει μετα αυτος εκει π εχει κανονισει...γτ δεν ειναι και οτι καλυτερο μου το club.Tο πηρε τοσο στραβα που μ εστελνε μηνυματα οτι δεν θα μου ξαναμιλησει ...οτι με μισει και θα κανει κακο στον ευατο του.Πηγα τον βρηκα ειχε κατι ελαφριες γρατζουνιες στις φλεβες μιλησαμε και τα βρηκαμε επισης με την οποιαδηποτε πραξη μου κατι θα βρει για να μ πει και να θυμωσει.Επισης τωρα τελευταια μου λεει συνεχεια οτι με τους αλλους περνας καλυτερα και τετοια.Δεν μπορω να το πειραξω μπορστα στους αλλους γτ μου λεει οτι βρισκω πατημα και κατι τετοια(μιλαω παντα και για κοινους φιλους).Πραγματικα μου δινει να καταλαβω οτι τα θελει ολα δικα του γενιικοτερα και οτι ολοι θελουν να τον εχουν πρωτο και δεν παραδεχεται σχεδον ποτε τα λαθη του.Ειμαι ανθρωπος με μεγαλη υπομονη αλλα δεν αντεχω αλλο ειμαι στα ορια μου.Θελω να ειναι καλα αλλα να είμαι και εγω καλα .Προσπαθησα να ειναι το μικροτερο δυνατο το κειμενο,ελπιζω να μην κουρασε.