πριν μερικα χρονια , μια φιλη, οχι κολλητη, αλλα εκεινη την εποχη ετυχε να κανουμε παρα πολλη παρεα, ειχε δανειστει απο μενα ενα αρκετα σημαντικο (πλεον), χρηματικο ποσον.
ο δανεισμος εγινε τμηματικα, παντα με την δικαιολογια οτι υπαρχει συγκεκριμενη πηγη που θα παρει τα χρηματα αλλα θελει λιγα ακομα για να ολοκληρωσει τις διαδικασιες, τις υποχρεωσεις, δεν μου ειχε δωσει και τρομερα αναλυτικες εξηγησεις.
τα εδωσα καλη τη πιστη , δεν τα χρειαζομουν και πολυ τοτε, κι εκτοτε ουτε φωνη ουτε ακροαση για τα λεφτα.
ανα διαστηματα, ειχα κανει καποιες κρουσεις , αλλα η απαντηση ηταν παντα καποια δικαιολογια και δεν πιεζα ιδιαιτερα.
η ιδια βεβαια, δεν επιδιωκει να εμφανιζεται χωρις ενοχληση κι απο την μερα που αλλαξα μερος διαμονης, την καταβολεψε πιστευω, μιας και βρισκομασταν πολυ συχνα συχναζοντας στα ιδια μερη, ενω τωρα εχω αλλαξει πολη κι επισκεπτομαστε πιο αραια την αρχικη μου διαμονη.
τελευταιως συζηταμε να κανουμε το ταξιδι των ονειρων μας, που θελει αρκετα λεφτα και θελω οπωσδηποτε να συνεισφερω στα εξοδα, χωρια που θελω να κανω και καποιες αγορες, εκει.
δεν περιμενω απο πουθενα αλλου καποιο σοβαρο ποσον και αυτα τα λεφτα ειναι η πιο καθαρη και απλη λυση.
πως να τα παρω πισω????? εχετε καμια πετυχημενη ιδεα κατα νου?