Originally Posted by
dimt
Ευχαριστω πολυ ολους σας για τις απαντησεις σας. Φιλε Αλεξανδρε πιστεψε με εαν μιλουσαμε πριν απο 1 χρονο θα συμφωνουσα μαζι σου και υα σου ανελυα την θεωρια μου περι σταρχιδισμου με συγχωρειτε για την φραση μου αλλα ετσι την εχω ονομασει. Μαλλον ομως μαζευονται πραγματα χωρις να το καταλαβαινεις και καποια στιγμη σπας, υποθετω. Rose εχω αλλαξει καποια πραγματα στον τροπο ζωης μου αλλα παραμενουν και μερικα που ειναι σχεδον ακατορθωτο για εμενα να το κανω. Μυσπ θελω να εκφρασω την λυπη μου για το γεγονος. Οσο και να μην θελεις να με πανικοβαλεις με βαζεις σε σκεψεις. Βεβαια δεν πιστευω οτι χρειαζεται να μιλησεις στα αγαπημενα σου προσωπα για την πιεση που νοιωθεις θα επρεπε να το βλεπουν, οσο και να μην το θελεις σε αλλαζει. Στην μεχρι τωρα ζωη μου βρεθηκα σε πολλα υποτιθεμενα αδιεξοδα και ποτε δεν το εβαλα κατω παλεψα μεχρι να βρω την ακρη και δεν τα παρατησα ποτε, καπως ετσι θελω να βλεπω και την τωρινη μου κατασταση και θα προσπαθησω να ξεφυγω απο αυτην. Γινεται ομως δυσκολοτερο οταν το κρατας μεσα σου και δεν το συζητας. Η κουβεντα μου μαζι σας μου εδωσε ηδη μια μικρη ωθηση. Η επομενη κινηση μου επισκεψη σε ειδικο και βλεπουμε.