Εχω γραφτει στο forum εδω και καιρο και βλεπω οτι υπαρχουν ανθρωποι που βιωνουν τα ιδια θεματα με μενα.περα απ ολα τα αλλα θεματα,το αγχος ειναι κατι το οποιο δεν καταλαβαινουν ολοι οι ανθρωποι αν δε το βιωνουν καθημερινα.εχω μιλησει σε πολλους φιλους αλλα δεν με καταλαβαν απολυτα.επειδη "παλευω" με το αγχος γενικως θα ηθελα να μοιραστω ολα τα πραγματα που νιωθω με ατομα που με καταλαβαινουν.κι επειδη ειναι δυσκολο και λιγο απροσωπο-για μενα- να τα γραφω ολα αυτα θα προτεινα σε οποιον εχει την ιδια αναγκη ,να μιλησουμε τηλεφωνικα.ισως ετσι προσπαθησουμε να βοηθησουμε ο ενας τον αλλον.αυτη ειναι η προθεση μου και η επιθυμια μου.ειναι δυσκολο να μιλησεις σε καποιον αγνωστο και να δωσεις και το τηλεφωνο σου και την ιδια φοβια και επιφυλαξη εχω κι εγω.η προθεση μου δεν ειναι απαραιτητα η φιλια απο εδω,αλλα ισως σε εναν αγνωστο ανθρωπο να μιλησεις πιο ανετα και να καταλαβει ο ενας τον αλλον.εχω μιλησει με καποια ατομα απο εδω και με εχουν βοηθησει.αυτα.οποιος εχει την ιδια αναγκη ας μου πει.:)