Θα ήθελα να σας ρωτήσω για την ζωή μου. Είμαι 39 χρονών και ζω με τους γονείς μου σε ένα σπίτι και τον αδελφό μου που είναι 32 χρονών. Οι γονείς γύρω στα 60. Εμείς άνεργα. Την βρήσκετε φυσιολογική την ζωή μας;
Printable View
Θα ήθελα να σας ρωτήσω για την ζωή μου. Είμαι 39 χρονών και ζω με τους γονείς μου σε ένα σπίτι και τον αδελφό μου που είναι 32 χρονών. Οι γονείς γύρω στα 60. Εμείς άνεργα. Την βρήσκετε φυσιολογική την ζωή μας;
Σε αυτή την οικονομική κατάσταση που βρισκόμαστε οι περισσότεροι στην Ελλάδα, μπορείς να κάνεις κι αλλιώς;
Η άλλη επιλογή είναι άστεγος.
Μην το ψάχνεις ρε Όλγα, δεν υπάρχει "φυσιολογική ζωή", να είσαι σίγουρη γι αυτό. Τραβάει ο καθένας την ανηφόρα του...
τι προσπάθειες έχεις κάνει Ολγάκι να ζήσεις αυτόνομα ως τώρα?
Ούτε εγώ δε το βρίσκω σωστό.Αν και είμαι στην κατάσταση. Όλα αυτά προέρχονται λόγο του οικονομικού. Κάνε προσπάθειες για να βρεις εργασία και μετά φεύγεις.
στην ελλαδα του 14 ναι φυσιολογικο! πολλοι ακομη κι αν δουλευουν συνεχιζουν να ζουν στο πατρικο τους γιατι με αυτα που βγαζουν δεν μπορουν να συντηρησουν σπιτι μονοι τους.. απλως βγζουν το χαρτιλικι τους για να μην επιβαρυνουν οσο γινεται τους δικους τους επιπλεον και με τα δικα τους εξοδα... καρτα ανεργιας εχετε? τις προαλλες ακουγα οτι ο οαεδ βγαζει καποια καλουτσικα προγραμματα εργασιας.. τα χρηματα σιγουρα δεν ειναι πολλα , αλλα και παλι απο την πληρη ανεργια
Δεν ειναι σωστο οχι, επρεπε να χεις παντρευτει τωρα. Ο αδερφος σου τι κανει? γτ δε σου γνωριζει γαμπρους?
σοβαρά τώρα: αν η οικονομική ανέχεια σε αναγκάζει σε μια τέτοια συμβίωση, δεν τίθεται θέμα φυσιολογικότητας... αν όμως ζεις μαζί με τους γονείς σου επειδή δεν μπορείς να ξεκόψεις για άλλους λόγους (ανασφάλεια, ανωριμότητα, συνήθεια, βόλεμα κλπ) τότε πράγματι, δεν είναι φυσιολογικό αυτό...
εγώ όμως έχω μια άλλη απορία: αν οι περισσότεροι από εδω μέσα σου έλεγαν "νταξει, φυσιολογικό είναι" θα έπαυε αυτή η ζωή να σε ενοχλεί?
'Οχι εντάξει δεν με ενοχλεί και πολύ. Κάρτα ανεργίας έχουμε βγάλει ναι. Απλά θα ήθελα να ήμουνα παντρεμένη με την οικογένεια μου και με δουλειά όπως και ο αδελφός μου επίσης.
ωχ, βρε Ολγάκι... κι εγώ "θα ήθελα" ένα εκατομμυριάκι... δεν αναρωτιέμαι όμως αν είναι φυσιολογικό που δεν το έχω... απλά δεν το έχω...
Ε ναι σίγουρα....