Ελεύθερη σχέση. Ελπίζω να γίνει κάτι περισσότερο ενώ εκείνος ζητάει να κάνουμε τρίο..
Καλησπέρα σε όλους!
Ζώ έναν .. ψυχολογικό εφιάλτη.
Είμαι 7 μήνες σε μια 'ελεύθερη' σχέση με έναν άνδρα 10 χρόνια μικρότερο (45-35).
Γνωριστήκαμε τυχαία και τα πράγματα έγιναν μεταξύ μας πολύ γρήγορα. Έχουμε απίστευτη χημεία στο κρεβάτι και δεν το ζώ μόνο εγώ αυτό αλλά και εκείνος.
Όλα είναι πολύ παθιασμένα και πολύ, πολύ, έντονα. Τον ερωτεύτηκα πολύ γρήγορα, αν όχι σχεδόν αμέσως. Ο ίδιος έδειχνε πολύ ενθουσιασμένος στην αρχή, αλλά η προοπτική μιας σχέσης τον απομάκρυνε κάποια στιγμή και έτσι φτάσαμε να έχουμε αυτή την .. ελεύθερη σχέση. Οι επαφές μας πάντα ήταν πολύ παθιασμένες, αυτό δεν άλλαξε ποτέ, απλά βλέπω ότι συναισθηματικά βάζει φρένο. Ένα γεγονός που συνέβη σε εμένα την προηγούμενη εβδομάδα, με έκανε να καταλάβω ότι με νοιάζεται πραγματικά και ότι αν του ζητήσω κάτι δεν πρόκειται να μου το αρνηθεί ποτέ.
Είμαι μια πολύ ωραία γυναίκα και δείχνω αρκετά μικρότερη απο την πραγματική μου ηλικία. Ψήλή, αθλητική και γυμνασμένη με σώμα χορεύτριας. Δεν υπερβάλω ούτε αυτοδιαφημίζομαι. Αυτός είναι επίσης ένας πολύ ωραίος άντρας με ανάλογα χαρακτηριστικά. Και οι δύο, μπορούμε να έχουμε πολλούς εραστές αν το επιθυμούμε και μάλιστα αντικειμενικά "ωραίους" εραστές. Θα μπορούσε να έχει και έχει, διάφορες να ξεδίνει όταν δεν έχει κάτι που να τον τραβάει πραγματικά. Εγώ απο την άλλη δεν λειτουργώ έτσι γενικότερα. Με κυνηγάνε πραγματικά ωραίοι άντρες και δεν μπορώ να νιώσω κάτι. Όσο αφορά τον ίδιο, το θέμα δεν είναι απλώς ότι μου έκανε δηλώσεις του τύπου δεν μπορώ να αντισταθώ στην 'καύλα' (συγνώμη για τα γαλλικά), δηλαδή ότι τον ενδιαφέρει να γνωρίζει και να ψάχνεται ερωτικά και με άλλες γυναίκες όταν του γυαλίσουν, αλλά κάποια στιγμή, μου ζήτησε να κάνουμε και τρίο με άλλη γυναίκα.
Το σίγουρο είναι ότι ξέρει ότι έχω αισθήματα γι αύτόν, το νιώθει, δεν του το αναφέρω γιατί είμαι σίγουρη οτι θα το πάρει σαν έμμεση πίεση για σχέση και δεν το θέλω αυτό. Θέλω να το γουστάρει πραγματικά και να γίνει απο μόνο του, αλλιώς δεν έχει νόημα.
Το σίγουρο επίσης είναι ότι έχει γίνει αρκετά αλαζονικός και με θεωρεί και αρκετά δεδομένη.. παρόλο που έκανα κινήσεις, δηλδ απομακρύνθηκα απο τη σχέση κάποιες φορές και εκείνος ήταν που με γύρισε κατά κάποιο τρόπο πίσω. Ξέρω ότι του αρέσω πάρα πολύ ερωτικά, όπως ξέρω ότι έχω κερδίσει και την εμπιστοσύνη του σε αρκετά μεγάλο βαθμό σαν άνθρωπος. Ο ίδιος είναι παρα πολυ κλειστος και δεν δίνει καθόλου, μα καθόλου εύκολα εμπιστοσύνη σε κανέναν και κυρίως σε γυναίκες, γιατί έχει καεί.
Πως ένιωσα με αυτή του την απαίτηση; Ράκος έγινα..
Ένιωσα ότι δεν είμαι αρκετή κατ' αρχάς.. και επειδή ξέρω τον ψυχισμό του, είναι πολύ παραδοσιακός κατά βάθος όσο κι αν θέλει να το 'παίξει' σεξ μάστερ, στο χωριό που μεγάλωσε δεν τα μαθαίνανε αυτά.. και βέβαια, όταν συμπλήρωσε ότι, ότι και αν του ζητήσω κι εγώ θα το κάνει, εννοώντας βέβαια οτι θα το έκανε και με άλλον άνδρα μαζί μου φυσικά.. εε.. τοτε.. τα είδα όλα πραγματικά. Ένιωσα ότι όχι μόνο δεν του καίγεται καρφί στην πραγματικότητα, αλλά πρέπει να δείχνω και μεγάλο πρόβατο.. για να προσπαθεί να με ψήσει κι όλας ότι είμαι εγωίστρια που δεν του κάνω αυτή τη χάρη. Γιατί το έκανε κ αυτό. Σε κάποιες στιγμές, μου είπε και μου ξαναείπε ότι είμαι χαζή που δεν καταλαβαίνω πόσο τρελά με θέλει.. και λέγοντας τα αυτά με έσφιγγε τόσο δυνατά που δεν μπορούσα να πάρω ανάσα. Δεν είναι τόσο εκδηλωτικός συνήθως με αγκαλιές και φιλιά. Δεν το έχει αυτό. Έχει μεγαλώσει μέσα σε στρατόπεδα και έχει κάνει πολύ σκληρή ζωή και εκπαίδευση. Μου είπε ακόμα, ότι πραγματικά θέλει πάρα πολύ να το ζήσει αυτό... μιλάμε για το τρίο με δύο γυναίκες.
Δεν μπορώ ούτε να το φανταστω. Πονάει η καρδιά μου απλά.
Και πονάει δυο φορές, γιατί πιστεύω οτι ο μόνος λόγος που 'δεν αντέχει χωρίς εμένα' όπως μου είπε κάποια στιγμή, είναι οτι δεν ταιριάζει με καμία οσο μαζί μου ερωτικά και με καμία δεν ζει το ίδιο πάθος. Και πραγματικά ισχύει και για μένα αυτό. Δεν υπάρχει συγκριση. Αλλά δεν υπάρχει κάτι άλλο εκει πέρα μέσα βαθειά για μένα. Δεν ζηλεύει, κι αυτό τα λέει όλα νομίζω.
Και που οδηγεί τελικά αυτό..? Τι κι αν υπάρχει τόοοσο πάθος? Όλα τα συναισθήματα χωρίς αρχικά να δείχνουν, στο τέλος τέλος.. μοιάζουν ένα τεράστιο... λάθος...
Απλά πονάω. Δεν ξέρω τι να κάνω για να τον φέρω πιο κοντά μου.. και να σταματήσει να έχει σαν σημαία το 'τριο'. Να τον κάνω να καταλάβει πράγματα, χωρίς να τον πιέσω. Δεν ξέρω πια αν μπορώ να του εμπνεύσω αυτά τα αισθήματα που λείπουν απο την συνταγή. Αυτά που η έλειψη τους τον κάνει και δεν βλέπει τίποτα. Δεν θέλω να χωρίσουμε.. αλλά και δεν θα γίνω ένα απλό sex toy όταν έχω αισθήματα για κάποιον, ούτε θα κάνω κάτι που δεν μου αρέσει. Μένω ακόμα μαζί του γιατί νιώθω ότι τον αγαπάω, ότι βλάκείες κι αν λέει, κι όσο ανώριμος και αν είναι...
Ευχαριστώ όλους για την ευκαιρία να μιλήσω γι αύτο, γιατί πραγματικά δεν υπάρχει κανείς που να μπορώ να μιλήσω ανοιχτά για τέτοια θέματα.
Να είστε καλά.