αμα στειλω μυνημα σε καποιον υπευθυνο του φορουμ θα μπορει να διαγραψει ενα παλιο μου μυνημα;Σε περιπτωση που ζητισω να διαγραφτει ο λογαριασμος μου ,θα σβηστουν και ολα τα μηνυματα που εχω γραψει ή οχι;
Printable View
αμα στειλω μυνημα σε καποιον υπευθυνο του φορουμ θα μπορει να διαγραψει ενα παλιο μου μυνημα;Σε περιπτωση που ζητισω να διαγραφτει ο λογαριασμος μου ,θα σβηστουν και ολα τα μηνυματα που εχω γραψει ή οχι;
βασικα σχεδον κανεις δεν ασχολειται με τα παλια θεματα εκτος αν καπιον τον γνωριζει
ναι αμα στειελεις στους υπευθυνους θα στο διαγραψουν το θεμα. τωρα για τον λογαριασμο δε ξερω
για να ρωταω Αλεξανδρε προφανως στο παλιο λογαριασμο,μπορω να γινω ευκολα αναγνωρισιμη με το παλιο ονομα :P
δλδ μπορω να στειλω προσωπικο μυνημα;Ποιοι ειναι υπευθινοι;Και σε ποσο καιρο περιπου θα εχουν γινει οι αλλαγες;
http://www.e-psychology.gr/forum/for...B5%CE%B9%CF%82 αυτοι που ανακοινων εδω προφανως ειναι και η υπευθυνοι. για τον χρονο δεν ξερω.
δεν μπορουν λεει να το διαγραψουν.τι θα κανω τωρα;εχω προβλημα
δυστυχώς δεν μπορούμε να ικανοποιήσουμε το συγκεκριμένο αίτημα σας.
Έχει γίνει τροποποίηση των μηνυμάτων και δεν τίθεται πλέον θέμα ταυτοποίησης.
αυτο μου στειλανε..τι εννοουν;
Σημαινει πως τροποποιησαν τα μηνυματα και πλεον φαινεται αυτο " το μηνυμα τροποποιηθηκε απο την διαχειριση " και οχι αυτο που ειχες γραψει .
δλδ το μυνημα τωρα πια δε διαγραφεται ε?Μπορουν να διαγραψουν τον λογαριασμο?αν διαγραψουν το λογαριασμο θα φαινεται ακομα το μυνημα;;
Συνιστώ πριν την εγγραφή στο φόρουμ, να διαβάζετε τους όρους χρήσης.
Τα μηνύματα διαγράφονται σε ελάχιστες περιπτώσεις, πχ όταν πρόκειται για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.
Από και και πέρα, συνιστούμε την "αλλοίωση" των μηνυμάτων ώστε να μην είναι δυνατή η ταυτοποίηση.
Πχ, αν κάποιος έγραψε τα πραγματικά του στοιχεία, όπως "με λένε Νίκο, είμαι 20 χρονών από Αθήνα",
μπορεί να στείλει mail στο [email protected] και να ζητήσει μια τροποποίηση όπως: με λένε Θανάση, είμαι 40 χρονών, διαζευγμένος από Γερμανία.