Originally Posted by
Anael
......
Αυτη την φορα,η οποια με εκανε και να σας γραψω,παλι τα ιδια.Ηρθε,ολα μια χαρα,εφυγε και ξαφνικα σταματησε να παιρνει.Και ημουν σιγουρη πως θα εστελνε μυνημα οταν θα χρειαζοταν κατι στοιχεια για την εταιρεια του.Και οντως μου στειλε μειλ τοτε.Και μου ειπε οτι και καλα ολο λεει οτι θα με παρει,αλλα δεν ηταν καλα και το καθυστερησε και τωρα φοβαται οτι θα τον βρισω και δεν ξερει τι τον πιανει και οτι δεν το κανει επιτηδες και εχω δικιο.Απαντησα και περιτο να σας πω,του τα ειπα χοντρα.Και φυσικα,δεν απαντησε.Και ουτε προκειται.
Δεν ξερω,τι να κανω πια.Τα παιδακια στενοχωριουνται πολυ,τον ζητανε,εγω εχω κουραστει τρελα,δεν εχω ουτε συγγενεις,ουτε φιλους,καμια βοηθεια,να πω δηλαδη οτι τρακαρω την ωρα που τα μικρα ειναι σχολειο,εκει θα μεινουν.Και το μονο που θελω ειναι αυτο το τηλεφωνο,λιγη υποστηριξη,αφου,ουτως η αλλως οταν εκεινος ταξιδευει 6 με 8 μηνες τον χρονο,η μονη μας σχεση ειναι αυτο το τηλεφωνο.
Μου ειχε υποσχεθει οτι δεν θα το ξαναεκανε και τωρα που ξαναεγινε,πραγματικα απογοητευτικα.Του το εχω πει με το καλο,με το κακο,με το καλυτερο,με το χειροτερο.Και καθε φορα,εγω ειμαι χειροτερα,με εχει πιασει πανικος,δεν θελω να κανω τιποτα,με το ζορι φροντιζω τα παιδακια μου.Γιατι εχω και τον φοβο μηπως δεν ξαναερθει κιολας.
Και ολα αυτα απο το πουθενα.Και μετα εγω νευριαζω και αυτος κρυβεται για να μην τσακωθουμε.Και δεν μιλαει ουτε στα παιδια του.Εγω για να τους μιλησω,θα τσακωνομουν με ολο το συμπαν.
Μια γνωστη που της το ειχα εκμηστηρευτει καποτε,μου ειπε πως αυτο χρηζει ψυχολογικης διερευνησης.Μα να εξαφανιζεσαι ετσι στα καλα καθουμενα??/
Θα ηθελα την αποψη σας,παρακαλω,εχω πολυ αναγκη να το συζητησω με καποιον.
Σας ευχαριστω εκ των προτερων