-
Ρομαντισμός
Τώρα βρήκα κάτι άλλο πολύ καλό και θέλει να του μιλάω γλυκά γιατί του αρέσει. Εγώ δεν εχω μάθει κάτι τέτοιο μέχρι τώρα και δεν ξέρω τι να λέω. Δεν θέλω να είμαι ψυχρή άλλα εχω μάθει σε πιο άγριες καταστάσεις χωρίς ρομαντισμό. Ούτε εχω μάθει να μιλάω και πολύ. Τι να κάνω και τι γλυκόλογα να λέω; ντρέπομαι κιόλας και δεν εχω καταλήξει αν μου αρέσουν οι ρομαντικές καταστάσεις
-
Τι γλυκόλογα να πω σε άντρα; αν είναι δυνατόν! Χα χα. Υπόψιν είναι Λέων
-
μην ψαχνεις οδηγιες και ξενα λογια. εσυ να του λες, αυτα που θελεις να πεις κι αυτα που σε εκφραζουν.
-
Τρεις μέρες μιλάμε και λίγο ντρέπομαι. Είναι κάτι καλό και δεν θέλω να ξενερώσει
-
Έχει πιο ανοιχτό χαρακτήρα από εμένα
-
καμενοσ προιοντα τσιμεντου σκυροδεματα κλπ
-
Ελις Χριστό δεν καταλαβαίνω από αυτα που λες. Εσένα σαν άντρα τι γλυκολογα σου αρέσουν να σου λένε και γενικώς στους άντρες;
-
εγω δεν ειμαι αντρασ ειμαι λουκουμασ να τα λεμε αυτα
-
Να ξεκαθαρίσω. Φαίνεται ανοιχτός άνθρωπος και έξυπνος δεν είναι ότι να ναι.
-
-
-
αμα εισαι 27 θα ξερεισ οτι δεν υπαρχουν κανονεσ πρωτον και δευτερον αμα ησουν 27 δε θα εγραφεσ 2 γραμμεσ θα γραφεσ ολοκληρο κειμενο τεσπα δικο σου το μαχαιρι δικο σου και το καρπουζι
-
Quote:
Originally Posted by
nikiii
27 χρονών είμαι
Και μένα μου αρέσει σαν άντρας να μου μιλάνε ομορφα,αλλά αυτο παρεξηγείται!
Δε νομίζω σε κανέναν ν αρέσει να τον φωνάζουν τζουτζούκο μου,σοκολατάκι μου,και τέτοια..
Ενα Μάνο μου ας πούμε βγάζει αυτο το γλυκό,και ανθρώπινο..
Μην φαντάζεσαι οτι θέλει να του μιλάς σαν φούφλης..απλά οχι σα να είστε γήπεδο μαζί..
-
Είναι 31 και δεν τον ξέρω πολύ καλά. Κι εγώ προτιμώ τα πιο απλά πράγματα. Ούτε φυσικά βρισιές δεν θέλω. Τα πολλά γλυκολογα τα φοβάμαι και λίγο ξενερώνω.
-
Βρε μπας κ (είναι κ Λέων .......) όταν λέει γλυκόλογα εννοεί ότι θέλει το παραμύθι? Να του λες πως είναι ο 1 κ μοναδικός, ότι αυτός είναι κ άλλος δεν είναι, ότι τον σκέφτεσαι συνέχεια κ δεν μπορείς μακριά του, ότι καιρό είχες να γνωρίσεις έναν τόσο απίστευτο άντρα κλπ κλπ κ όλες αυτές τις αηδίες που γουστάρουν πολλοί άντρες να ακούνε? Δυστυχώς υπάρχει 1 κατηγορία που έχει ανάγκη συνεχούς λεκτικής επιβεβαίωσης. Αν μπορείς να το κάνεις (χωρίς να σε πιάνουν νευρικά γέλια) κάντο, αλλιώς πες του πως είσαι τύπος που τα αισθήματά σου τα εκδηλώνεις με πράξεις κ όχι με γλυκόλογα, τα λόγια κ οι ζουζουνιές είναι τα μόνα εύκολα.