ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!! ΠΑΛΙ!!! ΥΠΟΤΡΟΠΗ!
σκατα σκατα σκατα...απο σκεψεις αρνητικες...απο την εντονη επιθυμια για την αποκτηση ενος παιδιου..κ επειδη δεν ερχεται..
νιωθω τοση απελπισια τοση απογοητευση..ετρεμα παλι.δεν θελω να φαω τιποτα.κανω λαθος το ξερω.δεν μπορω να το διαχειριστω.
παιρνω το λαντοζακι μου αλλα βλεπεις θελει κ την δικη μας προσπαθεια.τον εαυτο μου κοροιδευω..ναι ημουν καλα κ ειχα γινει..
ομως μολις ερχεται η περιοδος θελω απλα να πεθανω.απεραντη θλιψη.απογοητευση..εξαντλη� �η..τρεμουλα.
σκατα.εκανα εξετασεις κ βγηκαν οκ.τι φταιει?ειμαι υπερβολικη το ξερω.αλλα δε το ελεγχω.
πρεπει να ηρεμησω.με εχει παρει πολυ απο κατω.φοβαμαι φοβαμαι φοβαμαι ατελειωτα.μιλαω με τον αντρα μου κ μου λεει "εσυ να σαι καλα..αν δεν κανουμε παιδι θα τρελλαθουμε?"
γιατι ρε γμτ εχω τετοιες αντιδρασεις,εξαιτιας αυτου εφτασα να παιρνω αντικατθλιπτικα..
γιατι να μην μπορω να χαρω αυτα που εχω ηδη?ο αντρας μου ειναι χαλαρος κ μου λεει οτι οσο το σκεφτομαι τοσο δνε θα ρχεται..
τα ειχα καταφερει τον πορηγουμενο καιρο..τωρα παλι επεσα.δεν θελω να φαω τιποτα.δεν θελω να αναπνεω καν.δεν θελω να κανω τιποτα.θελω μονο να παω να ξαπλωσω στο κρεβατι κ να πεθανω αν γινεται..