Originally Posted by
akoyzi
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους
Ειμαι σε μια υπέροχη σχέση εδώ και 2 χρόνια...περνάω καταπληκτικά λατρεύω την σύντροφό μου και κάνουμε όνειρα για γάμο και οικογένεια, το πρόβλημα είναι η απόσταση που μας χωρίζει.
Εγώ μετακόμισα από μια μεγάλη πόλη στην επαρχία πριν περίπου 2 χρόνια για να είμαι λίγο πιο κοντά της, άλλαξα δουλειά και βρισκόμαστε κάθε σκ και κάποιες καθημερινές όσο μπορούμε...αυτή ζει σε μία πόλη περίπου μια ώρα μακρυά και οι δύο έχουμε μια ικανοποιητική δουλειά και όσο και αν προσπαθήσαμε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς να βρεθεί μια δουλειά και να έρθει να μείνουμε μαζί δεν τα καταφέραμε...είμαστε αγαπημένοι και αποφασισμένοι να ζήσουμε μαζί και σίγουρα αυτή η κατάσταση μας κρατάει κολλημένους...δεν αντέχω άλλο ουτε εγώ ούτε εκείνη να αφήνουμε να περνάει ο καιρός και θέλουμε όσο τίποτα άλλο να ζήσουμε μαζί...το ερώτημα είναι να κάνουμε λιγάκι υπομονή ακομη? να παρατήσει είτε ο ένας είτε ο άλλος την δουλεία του για να είμαστε μαζί? Οι εποχές είναι δύσκολες για να κάνεις βιαστικές κινήσεις...ποια η γνώμη σας?