Απαγορευμένος έρωτας με ιερέα...
Καλησπέρα σε όλους...
Ελπίζω να μην έχετε ''φρικάρει'' με τον τίτλο της ανάρτησης μου...
Πριν κανά δίμηνο βρέθηκα στην Αθήνα και όλος παραδόξως διότι δεν είμαι καθόλου θρησκευόμενος... σχεδόν άθεος θα μπορούσα να πω ότι είμαι επισκέφθηκα έναν από τους ναούς της πόλης... Με το που μπήκα μέσα εντάξει υπήρχε ο απαιτούμενος σεβασμός εκ μέρους μου, σε τελική ανάλυση σε ναό ήμουν, έστω μη θρησκευόμενος οφείλω να σέβομαι το χώρο... Τέλος πάντων μην φεύγω από του θέματος, είδα έναν ιερέα του ναού... που αμέσως μ'έκανε κι ένιωσα ''κάπως'' δε ξέρω... παρ'ότι είμαι ομοφυλόφιλος και σε σχέση μάλιστα... άθελα μου για να μη πω τον ερωτεύτηκα, έφαγα ένα κόλλημα (να το πω στη καθομιλουμένη) μίλησα μαζί του, ΔΕ ΤΟΛΜΗΣΑ βέβαια να του πω κάτι τέτοιο, μου δωσε την αίσθηση ότι ενδιαφέρεται κι αυτός... τουλάχιστον αυτή την εντύπωση είχα...
Είπα στον εαυτό μου οκ... ξεκόλλα θα σου περάσει κτλ κτλ κτλ... αλλά κάθε μέρα σκεφτόμουν τον ιερέα... δε θα το λεγα τόσο ''σεξουαλική σκέψη'' αλλά ερωτική... Πήρα απόφαση να κατέβω προχθές στην Αθήνα διότι δεν μένω στην Αθήνα... και είπα θα τον δω και δε ξέρω πως θα βγει... Τραγική ειρωνεία... ο συγκεκριμένος έλειπε αυτήν την εβδομάδα... Δλδ μια τρύπα στο νερό από κάθε άποψη... οικονομική, αισθηματική κτλ...
Αν τον έβλεπα και δεν μου έδινε θάρρος να συνεχίσω... εννοώ να μου το ξέκοβε... θα χτυπιόμουν θα δαγκωνόμουν και θα λεγα οκ... πρόβλημα σου, ξεπέρασε το... αλλά τώρα με το να μην τον συναντήσω καθόλου... ειλικρινά δε ξέρω...
Κάποιοι θ'αναρωτηθείτε... μα έλεος, με ιερέα;;;; Κι όμως φίλοι και φίλες αυτά δεν γίνονται κατά παραγγελία...