ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΦΟΒΙΕΣ ΣΤΑ 18 ΜΟΥ
Καλησπερα σας εχω ξαναγραψει και παλαιοτερα στο forum διοτι ειχα αποπροσωποιηση για αρκετους μηνες ευτηχως ως δια μαγειας μου εφυγε εδω και καποιους μηνες κανω κρισεις πανικου για καλη μου τυχη το περναει και η μανα μου αφτο το λουκι και με καταλαβαινει απολυτα εχω παρει καποιες φορε xanax και τοτε γινομαι μια χαραα το θεμα ειναι αλλο ομως εγω ημουν ενα παιδι που το εξω το αγαπουσε βολτεσ κλαμπ μεθυσια κλπ τωρα φοβαμαι να βγω μην πεθανω μην με πιασει κριση νιωθω φοβο μακρια απο το σπιτι μου νιωθω οτι δεν ζω αποφασησα να ξεκινησω ψυχοθεραπεια και εχω παει σε 2 συνεδρειες με καθυσηχασε και μου ειπε οτι ολα ειναι απο το αγχος ομως αρχησε να με ρωταει διαφορα για την ζωη μου και οτι ισος ολη αφτη η απεριοριστη ελευθερια που ειχα παλια και η ζωη μου ηταν μια κορεσμενη διασκεδαση και καμια ευθυνη για ΤΙΠΟΤΑ ουτε για το σχολειο διαβαζα ουτε για το φροντιστηριο ουτε για τιποτα μονο βολτεσ και μονο εξω ισως αυτο να φταει τωρα εγω δεν εχω αυτες τις μερες πανικους ουτε φοβο να παω καπου με εχει πιασει ομως μια αλλη μακακια σαν εμονη ιδεα οτι αν παω καπου θα ειναι λαθος κανω κακο στον εαυτο μου οπως παλια που συνεχεια εβγαινα με αποτελεσμα να καθομαι συνεχεια σπιτι χωρις να το θελω αλλα αυτεσ οι σκεψεισ βομδαρδιζουν το μυαλο μου ειναι και αυτο απο το αγχος ? ευχαριστω για τον χρονο σας και συγνωμη για τα ορθογραφικα