ΑΜΥΝΕΣ,ΘΥΜΟΣ ή ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ;
Καλημέρα σας,
θα θελα τη βοήθεια σας,μιας και πραγματικα ολα μεσα μου ειναι τοσο μπερδμενα.
Καταρχην ειμαι 30 ετων,με πολλες ασχημες σχεσεις στη πλατη μου,με αρκετες απογοητευσεις,με αποτελεσμα να μου εχει δημιουργηθει ενας φοβος τυπου "καταλληλότητας συντρόφου",προσπαθω να βρω τον καταλληλοτερο για εμενα προσπαθωντας να αποφυγω να πληγωθω ξανα.
Η τελευταια σχεση μου τελειωσε τον Αυγουστο που μας περασε,οπου η σχεση αυτη με εκανε να χασω τον εαυτο μου,να παιρνω ηρεμιστικα και το φιναλε της ηταν να σηκωσει χερι ο συντροφος μου,στις 6 το πρωι μετα απο διασκεδαση και με αφησε μες στο δρομο,μην εχοντας ζητησει συγνωμη ακομα.Περασαμε οικογενειακα παρα πολυ δυσκολα και ακομα νιωθω πως καποιος μου φερθηκε τοσο ασχημα,μου ελεγε τοσα ψεματα,μαλωναμε και αδιαφορουσε για το πως ενιωθα και αδιαφορησε ακομα και οταν με χτυπησε και με παρατησε μες στο δρομο.Νιωθω πως οι δικοι μου γνωριζοντας για το περιστατικο δεν με υπερασπιτηκαν οσο θα ηθελα.
Ερχομαστε στον οκτωβρη λοιπον οπου ενας ανθρωπος μου εδειξε πραγματικο ενδιαφερον και συνεχιζει και μου δειχνει,περνουσα υπεροχα μαζι του,μου εβγαλε πολυ ομορφα συναισθηματα στην επιφανεια,τη καλη πλευρα του εαυτου μου που ειχα ξεχασει μιας και τον τελευταιο καιρο ενιωθα ενα πληγωμενο αγριμι.
Προεκυψε σχεση μιας και υπηρχε το υποβαθρο συναισθηματων,απο εκει και περα ομως ενω ο ανθρωπος αυτος ειναι υπεροχος και μου φερεται απιστευτα,δε μπορω να το χαρω,με βασανιζουν πολλες σκεψεις και ενω τη μια πεταω στα συννεφα την αλλη,νιωθω θυμο παγωμα και οτι δεν ειναι αυτο που θελω.
Να αναφερω οτι ειναι 7 χρονια μικροτερος μου,που η αληθεια ειναι οτι δε φαινεται καποια διαφορα,μιας και μου φερεται πολυ πιο αντρικια και ξεκαθαρα,αλλα γενικοτερα φοβαμαι πολυ την αντιδραση των γονιων μου καθως θα με αρχισουν στα κλισε,οτι ειναι φοιτητης πολυ μικροτερος μου και οτι θα επρεπε να βρω εναν να παντρευτω κλπ...
Καθημερινα αντι να χαιρομαι που βρηκα εναν ανθρωπο να νοιαζεται πραγματικα για εμενα και να με κανει χαρουμενη,τρωγομαι τοσο πολυ με αποτελεσμα να αποστασιοποιουμαι και να ξεσπαω σε κλαματα.
Τι μου συμβαίνει;Φοβάμαι μηπως πληγωθω και πληγωσω και τους γονεις μου ή υπαρχει καποιος κομπος στη σχεση;