Originally Posted by
pillow
Καλησπέρα κι από μένα.
Αντιμετωπίζει κανείς σας κούραση κατα τη διάρκεια της ημέρας, σε σημείο που να μην μπορεί να κάνει τίποτα, να έχει φτωχή σκέψη σε σημείο που να μην έχει να πει τίποτα;
Εγώ έχω αυτά, συν ότι είμαι πολύ υπέρβαρη λόγω των φαρμάκων, συν ότι είμαι μόνη μου μια ζωή και δεν μπορώ και να αποκτήσω φίλους και αγόρι γιατί πρώτον μου φαίνονται όλοι κακοί και δεύτερον δεν έχω μέρος από που να γνωρίσω κάποιον αφού δουλειά δεν μπορώ να βρω γιατί δεν αντέχω να δουλεύω, γενικά δεν αντέχω τίποτα!! Μια ζωή έτσι είμαι δεν έχει αλλάξει κάτι, δεν μπορώ να γνωρίσω κανένα άτομο να μπορώ να συνεννοηθώ με όλους τσακώνομαι και γενικά η ζωή μου είναι ένα βάσανο, πολύ βαριά για να μπορέσω να την αντέξω!! Αν συνεχιστεί όλο αυτό που έχω μες στο μυαλό μου (άπειρες αρνητικές σκέψεις και γεγονότα, ελάχιστα θετικά), θα σκεφτώ την αυτοκτονία! Προς το παρόν φοβάμαι το θάνατο αλλά φοβάμαι και τη ζωή. Έχω αρχίσει ψυχοθεραπεία αλλά δεν βλέπω να με βοηθάει κάπου, γενικά εκεί σου λένε ότι εσύ φταις για τα περισσότερα, αλλά έξω από το χορό!!!!