Καλησπέρα θα μπω κατευθείαν στο θέμα! Είμαι 16 ετών και ονομάζομαι Γιάννης, αρχές Αυγούστου γνώρισα μια κοπέλα μέσω Facebook την οποία την είχα δει αλλά δεν την θυμάμαι, αυτή βέβαια με θυμάται, της άρεσα και το εκμεταλλεύτηκα, ίσως έκανα λάθος που έκανα σχέση ενώ δεν μου έλεγε πολλά. Κατά καιρούς είχαμε πρόβλημάτα, πχ την πίεζα στο να βγούμε κλπ, και γενικά ένιωθε πίεση, είχαμε χωρίσει. Εγώ ήμουν με τα μούτρα κάτω και είχα στεναχωρηθεί, την πιεζα στο να ξανά βρούμε, ήθελε χρόνο. Στης αρχές φαινόταν πολύ σοβαρή σχέση, εγώ δεν έχω ξανά κάνει τόσο σοβαρή σχέση, αυτή ναι. Βέβαια σκεφτόμουν την πρώην μου στης αρχες και αναγκάστηκα να τηΣ το πω διότι το υποψιαζόταν, είχαμε χωρίσει και γι'αυτό τοΝ λογο. Γενικότερα όπως ανέφερα και παραπάνω υπήρχαν προβλήματα. Εγώ όμως την αγάπησα και την ερωτεύτηκα όσο καμία άλλη. Τώρα έχουν γινει πολλά, σκέφτεται εκείνη τον πρώην της και όχι εμένα, διότι έφταιγε η συμπεριφορά μου, μιλούσα επιθετικά και απότομα, αυτό είχε ως συνεπεία χωρισμού.. Ήμασταν περίπου 2 μήνες χωρίς τουΣ χωρισμούς, πάντα χωρίζαμε και Μετς από 2-3 μερες τΑ ξανά βρίσκαμε. Τώρα όμως έχει κουραστει λέει και έχει ως αποτέλεσμα να μην νιώθει τίποτε πλέον κ θέλει χρόνο χωρίς να μιλάμε κλπ. Για μα δει εάν αλλάξει η συμπεριφορά μου κ νιωσει πράγματα, εγώ της είπα πως για να νιώσει πράγματα πρέπει να ειμασυε μαζί και να κάνουμε πράγματα, αυτή όμως διαφωνεί διότι λέει ξέρει Τον εαυτό της και για να δει τι θα νιώσει πρέπει να είμαστε χώρια. Εμένα αυτό με στεναχωρεί γιατι την θέλω περισσότερο από της αρχές και τώρα συνειδητοποιώ τα λάθη μου, εκείνη δεν μου έλεγε που κάμω λάθη να τα διορθώσω. Εγώ δεν άντεξα να μην στειλω Μήνυμα Κάι αυτό κράτησε λιγότερο από μιΑ μέρα, και μου είπε να μιλάμε αλλά όχι όπως πριν σαν Έχουμε σχέση μέχρι την ερχόμενη Κυριακή, εάν όμως δεν νιώσει κάτι; Σίγουρα θα της λείψω άλλα φοβάμαι παρά πολύ και όλο αυτό με στεναχωρεί πάρα πολυ κ δεν μπορώ να κάμω τίποτα. Τι μου προτείνεται; Να προσθέσω πως από την πρώτη μέρα υπήρχε μια ερωτική επαφή- προκαταρκτικά. Και από τοτε μέχρι σήμερα μπορώ να πω έγιναν όλα! Πράγμα που με έκανε πολύ χαρούμενο, τι να κάνω; :(