ο πατερας μου αυτοκτωνησε.
Δεν γραφω αυτο το μηνυμα για να παρω τον οικτο κανενος, αλλα ως ενα θεμα αναμεσα σε ενα παιδι και την κοινωνια. λοιπον ο πατερας μο χωρισε με την μητερα μου μολις ημουν 5 χρονων. απο τοτε πηγε στην αθηνα και δουλευε τραπεζικος υπαλληλως. εγω και η αδερφη μου τον βλεπαμε 2 φορες τον χρονο. λοιπον καταχραστηκε λεφτα απο την τραπεζα πουλησε ολες τις ελιες του καπου μπηκε υποθηκη το σπιτι του στην αθηνα και ηρθε και κλειστηκε σε ενα χτυμα. εκει περασε δυο χρονια. και εκει πηρε ενα οπλο και αυτοκτωνησε. λοιπον. αυτο εγινε το 2004 πριν 10 χρονια. ημουν 16 χρονων. τι πιστευετε εγω και η αδερφη μου χρειαζομασταν καποιο κοινωνικο λειτουργο η καποιον ψυχολογο? εγω περασα πολυ δυσκολα χρονια απο την ωρα που εφυγε απο την ζωη με αποτελεσμα να το κουβαλαω μεσα μου και μεσα σε ολες τις σχεσεις μου. μεχρι που ηρθε η στιγμη να εκραγω πραγματικα. αρχισαν με κρισεις πανικου. μετα φωνες στο κεφαλη μου και καταθλιψη. ο πατερ φιλοθεος φαρος ειναι κληρικος και ποιημαντικος ψυχοθεραπευτης αμα μπειτε στο youtube και πατησετε το ονομα του θα σας βγαλει ομιλιες του. της παρακουλουθω μου αρεσει. λοιπον. αυτο ο πατερ εχει γραψει κυριολεκτικα 20 βιβλιο και ενα απο αυτο λεγετε "ο μυθος τις ψυχικης νοσου" λεει οτι δεν υπαρχει καποια τετοια νοσος και απλα ο "αρρωστος" εχει ενα παρελθον στην πλατη του και αυτο το κουβαλα σε ολη του την ζωη. που θελω να καταληξω..? δεν ξερω που θελω να καταληξω αλλα οοοοολα αυτα με εφεραν στην στιγμη του τωρα.. παρελθον οκ! αλλα εχει χαραχτει μεσα μου..