το εχω σκεφτει αλλα συνεχως οταν εχω τετοιες σκεψεις δινω θαρρος στον ευατο μου να μην το κανει.....και δεν το κανει. προσπαθω να σκεφτω της καλε στιγμες της ζωης και να αφεθω σε αυτες.
πιστευω σε ολους θα εχει περασει απο το μυαλο.
Printable View
το εχω σκεφτει αλλα συνεχως οταν εχω τετοιες σκεψεις δινω θαρρος στον ευατο μου να μην το κανει.....και δεν το κανει. προσπαθω να σκεφτω της καλε στιγμες της ζωης και να αφεθω σε αυτες.
πιστευω σε ολους θα εχει περασει απο το μυαλο.
Πιστεύω οι περισσότεροι με σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας το έχουν σκεφτεί.Σίγουρα δεν αποτελεί λύση αλλά μερικές φορές ο πόνος είναι τόσο αφόρητος που πολλοί το επιχειρούν κ μερικοί το καταφέρνουν.Εγώ όταν ήμουν στην ενεργό φάση της ψύχωσης είχα αυτοκτονικό ιδεασμό αλλά το μυαλό μου ήταν τόσο σκατά που δεν μπορούσα να σκεφτώ τρόπο να το κάνω και πιστεύω πως δεν είχα τα κότσια να το κάνω γιατί σκεφτόμουν το άγνωστο του θανάτου.Η ζωή είναι ανεκτίμητη και ωραία αλλά μερικές φορές είναι κ πολύ bitch!!
ευχαριστω serios για την απανατηση σου!!!
Ναι,πιστευω οι περισσοτεροι ανθρωποι θα το εχουν σκεφτει εστω μια φορα στην ζωη τους
αφού βάζετε όλοι τα τραγούδια για την κηδεία σας...
https://www.youtube.com/watch?v=fLwp7rslwWU
αυτό είναι το θέμα όμως η ψυχή σου θα πετάξει ή θα πέσει?
αν ξέραμε την απάντηση ηλία να είσαι σίγουρος πως πολλοί θα την είχαμε αποχωριστεί καιρό τώρα
νομιζω πως ποτε δεν το εχω σκεφτει..ποτε ομως...ειμαι τοσο φοβιτσιαρα που ουτε αυτο δεν θα μπορουσα να κανω...χχαχα
εγω φοβαμε τον πονο. ενας τροπος που μου ερχετε ειναι να ανοιξω την μπουκαλα με το υγραεριο και να κανει ενα τεραστιο μπαμ...
μμ..κ κει πονο θα χει..ασε που θα καεις κ παιζει να σωθεις κ να μεινεις σημαδεμενος ολη σου τη ζωη μετα.. και σκεψου κ τα εγκαυματα μετα ποσο θα πονανε..δε λεει...
εε τοτε τι να κανω???????
θα κανω μια κωλοτουμπα να τελειωνει το θεμα.
οχι ρε..φτιαξε καλυτερα μια κοτοσουπα κ αραξε ...(πλακα κανω..μη παρεξηγηθεις)..
μια χαρα εισαι αραξε κει που σαι κ μη σκεφτεσαι τετοια...κριμα ειναι ..