καλησπερα
νεος στο φορουμ και προβληματισμενος μπορω να πω
γενικοτερα αντιμετωπιζα μια δυσπιστια στον περιγυρω μου εδω και αρκετο καιρο μπορω να πω και χρονια...αλλα εμαθα απο πρωτο χερι οτι πολλα ατομα ειναι προκατειλλειμενα απεναντι μου για διαφορες καταστασεις αλλα το ποιο σημαντικο εμαθα οτι ενα ατομο υποτιθεται εμπιστοσυνης μου εχει κολλησει τοεπιθετο φιδεμπορας.....μπορω να πω οτι ετσουξε και με εβαλε να σκεφτω διαφορα...και ανακαλυψα οτι εχουν δικιο....χωρις λογο η αιτια διαστρεβλωνω την αληθεια λεω ψεμματα με το τσουβαλι χωρις να υπαρχει λογος....για την οικονομικη μου κατασταση για τα υπαρχοντα μου για διαφορες καταστασεις της ζωης τις οποιες δεν εχω ζησει αλλα παρολα αυτα εβαζα και τον εαυτο μου μεσα....ηταν ενα σοκ μπορω να πω και προσπαθησα να το μαζεψω αλλα το ψεμα η η υπερβολη σε μια ιστορια που λεω ερχεται χωρις να το καταλαβω και αφου το εχω ξεστομισει δεν μπορω να το μαζεψω..παλεψα αρκετο καιρο αλλα συνεχεια το ιδιο.....το κεφαλι φτιαχνει ψεματα ακομα και για το ποιο μικρο πραγμα που μπορει να σκεφτει κανεις...και επειδη αυτη η κατασταση πηρε τρελες διαστασεις ελεγα ακομα και στην κοπελα μου ενω θελω να ειμαι ειλικρινης μαζι της το καταλαβε και διαλυθηκε.....εχασα κολλητους και φιλους απο αυτη την ιστορια..
που θελω να καταληξω...δεν θελω να ανακτησω την σχεση μου...θελω στις επομενες φιλιες μου και στα επομενα προσωπα που θα φερω κοντα μου να ειμαι ειλικρινης...πραγματικα ειλικρινης...
δυστυχως εδω που μενω παρολο που ειμαστε σχετικα μεγαλο προαστειο της αθηνας συμπεριφερομαστε σαν χωριο και οταν με δουν με καποιον στον δρομο την επομενη μερα πιανουν το παιδι που μιλαγαμε και του λενε διαφορα και λογικο ειναι να προτιμησει να απομακρινθει απο εναν παρα απο το συνολο...θελω να το αντιμετωπισω ολο αυτο αλλα δεν μπορω....προσπαθησα να το ελλατωσω αλλα για καποιο λογο δεν μπορω...και το χειροτερο ειναι εξαιτιας ολης αυτης της καταστασης βλεπω οτι παντου οτι και αν μου λενε οτι λενε ψεματα η οτι με δουλευουν κλπ κλπ ενω ο αλλος μπορει να εχει τις καλυτερες διαθεσεις..
το να παω να μιλησω στις ηδη υπαρχον παρεες και να πω οτι γινεται το και το δεν θα βοηθησει σε καμια περιπτωση γιατι ηδη υπαρχει δυσπιστια οποτε αν το παραδεχτω κιολας εκει ειναι που θα αποκοπουν ολοι απο μενα και μετα δεν θα μαζευεται...
μου ειναι αρκετο που ενα δυο ατομα αρχισαν να απομακρυνονται εξαιτιας αυτης της καταστασης....
καμια βοηθεια-συμβουλη?κατι τελος παντων να αρχισω να το αντιμετωπιζω