άτομα με διπλούς λογαριασμούς
το φόρουμ το ανακάλυψα τυχαία από το γκουγκλ γιατί έψαχνα βοήθεια για πραγματικά προβλήματα που έχω... δεν είμαι εδώ ούτε για πλάκα, ούτε για να περάσω την ώρα μου, ούτε για να βρω γκόμενο... τα πρόβληματα μου είναι υπαρκτά όπως επίσης και εγώ και τη βοήθεια που έψαχνα την βρήκα και με το παραπάνω ίσως κάποιες φορές... για άτομα σαν κι εμένα ακόμα και το ότι έχω κάποιον έστω που δεν ξέρω να "ενδιαφέρεται" για εμένα είναι πολύ σημαντικό...
έχει όμως και κάποια θέματα το φόρουμ που με ενοχλούν και με δυσκολεύουν και παραπάνω στο να είμαι εδώ (μιας και έχω ούτως ή αλλως πρόβλημα επικοινωνίας) το ότι υπάρχουν άτομα με διπλούς, τριπλούς και χιαστούς λογαριασμούς με κάνει να πιστεύω πως ο ίδιος που μου λέει στο θέμα μου Α στο παρακάτω ποστ με άλλο νικ μου λέει Β, έτσι νιώθω κοροιδία...
η απορία μου είναι γιατί δεν διαγράφονται αυτά τα άτομα και διαγράφεται μόνο το ένα νικ... γιατί μιλάμε για ένα άτομο που έχει μπει εδώ μέσα για να κοροιδέψει ή να σπάσει πλάκα παραβιάζοντας μάλιστα κανόνα του φόρουμ... αυτό το άτομο γιατί να έχει δικαίωμα να είναι εδώ μέσα και να με κοροίδευει έστω και με ένα νικ...
επίσης επειδή πίσω από τα νικ κρυβόμαστε άνθρωποι.. καλό θα ήταν, κατα τη γνώμη μου, αν κάποιος κάνει διπλοεγγραφή να ανακοινώνεται στα νέα πχ.. "η καθεύτης διαγράφεται γιατί μπαίνει με το νικ καθευτης, και καθρέφτης" ώστε να ξέρουμε πως η καθρέφτης που μένει είναι αυτή που μας δούλευε... και αν πάω να ξανακάνω δεύτερο νικ να μου απαγόρευεται η προσβαση στο φορουμ "στην καθρέφτη απαγορεύεται η πρόσβαση στο φόρουμ λόγω επανειλημένων διπλοεγγραφών"..
δεν ξέρω αν συμφωνείται με αυτή τη γνώμη αλλά προσωπικά νιώθω πολυ άσχημα να νιώθω πως με δουλεύουν και σπάνε πλάκα με προβλήματα που έχω και νιώθω πως με πνίγουν και δεν θέλω να χάσω την βοήθεια που έχω βρει στο φόρουμ φεύγοντας... εγώ έδωσα μια πρόταση για λύση του προβλήματος που ξέρω πως είναι εφικτή, αν έχετε άλλες προτάσεις ή ιδέες μπορείτε να βοήθησετε κι εσείς σ' αυτό το πρόβλημα πείτε... αν το θεωρείτε βέβαια πρόβλημα