Δεν ξερω καν γιατι το γραφω αυτο
Γεια ειμαι 20 χρονων και ζω στο πιο ομορφο μερος του κοσμου, την κρητη. περσι ημουν χαλια. 1 χρόνος βαθιας κατάθλιψης που δεν αφησε τίποτα όρθιο στην ζωή μου.. ήταν σαν να είδα τον κομήτη μελαγχολία να προσγειώνεται κατευθείαν πάνω στο κεφάλι μου και με ταχύτητα μεγαλύτερη απο αυτή που θα μπορούσα πιθανόν να διαχειριστω. γενικα πάντα ήμουν αυτοκατασροφική και καταθλιπτικια αλλά η καταθλιψή μου αυτή δεν είχε τον χρόνο ή τον χώρο να εκδηλωθεί και έτσι το ξέσπασμα έγινε πέρσι. έχασα την γη κάτω απτα πόδια μου, το μόνο ποθ έβλεπα ήταν δάκρυα και αίματα, κοινώς μπόλικη θλίψη και μίσος, η μάλλον καλύτερα ΟΡΓΗ. Ένα άντε και γαμίσου να μπολιάζει ύπουλα τόσοα χρονια μέσα μου.. όσοι το χουν ζήσει καταλαβαινουν.. Φέτος και βασικα απτο καλοκαίρι είμαι καλύτερα.. πριν εναμισι μηνα ξεκινισα κατι σκατοχαπα που μου γραψε ενας μαλακας ψυχιατρος (ολοι μαλακες δες ειναι??). ναι δε λεω αρχισα να γίνομαι πάλι δημιουργική, βρήκα την δύναμη να διακόψω την παθολογικη σχέση που είχα, να κοινωνικοποιηθώ (και με την βοηθεια του αλκοολ βεβαια) μπλα μπλα μπλα .. αλλα τι μένει απο ολο αυτό?? ενα κενο μεσα μου σχεδον ακαθόριστο.. ακαθόριστο σε σχήμα, σε μέγεθος.. καμια φορα μου μοιάζει σα μαυρη τρυπα, κι οταν δεν ξέρεις πως μοιαζει ο εχθρός σου, πραγματικα δεν ξερεις πως να τον πολεμίσεισ.. τα χαπια σιγουρα δεν ειναι ο απο μιχανις θεος που χρειαζομαι εγω. γενικα ολα μεσα στο στομαχι μου και στην σκεψη μου ειναι λιγο αχταρμας.. κυριως στο στομαχι μου.. ουτε καν φανταζεσαι τι μπαινει εκει μεσα.. δεν νιωθω πως εχω προβλημα πλεον.. νιωθω πως το προβλημα μου εχει μετεξελιχθει σε ΕΓΩ! Νίωθω την έλλειψη οποιασδήποτε πραγματικότηατας, σταθερότητας.. ειμαι ανικανη να κανω οποιαδηποτε ειδους σχεση και να την κρατησω.. βολευομαι με περιστασιακες παρεες του χαβαλε.. ειμαι ανικανη να αγαπησω καποιον που εστω και στις λεπτομεριες κρυβει συμφερον, η αδιαφορια. δεν ειναι οτι ψαχνω τους τελειους ανθρωπους, ειναι οτι ψαχνω την αγαπη μου.