Originally Posted by
Giorgosss
........
Πλέον βλέπω έναν άλλον άνθρωπο. Και εξηγώ τι εννοώ... Ας πούμε δεν είναι όπως πριν, έχω περάσει δύσκολα προβλήματα και δε μου στάθηκε όσο θα ήθελα, μην πω καθόλου. Και γενικά δεν βλέπω να νοιάζεται για προβλήματα μου. Το έχουμε συζητήσει και έχουμε τσακωθεί πολλές φορές, δεν αλλάζει κάτι. Η ίδια μου λέει πως νοιάζεται και ότι λίγο πολύ ζητάω πολλά. Τελος παντων. Δε θέλω να επικεντρωθείτε σε αυτό, αλλά σε κάτι άλλο που θα ρωτήσω παρακάτω.
........
Γενικά ανοίγεται σε μένα για οτιδήποτε σχεδόν και παρά τις εντάσεις, ακόμα το κάνει.
Θέλω να μου πείτε βρε παιδιά, εσείς τι στάση θα κρατούσατε στη θέση μου; Όσες φορές προσπάθησα να γίνω κάπως πιο ψυχρός απέναντι της δε τα κατάφερα. Παθαίνει κάτι, πάει τρελάθηκα, που εγωισμός για να κρατήσω μια πιο ψυχρή στάση;; Αλλά από την αλλη αυτή δεν ασχολείται όσο εγώ για δικά μου προβλήματα. Σε σημείο που μπορεί να μη σχολιάσει και τίποτα για κάτι που θα της πω ότι με απασχολεί. Ενώ παλιά με τις ώρες ασχολούταν για οτιδήποτε με προβλημάτιζε. Εντάξει έχει και τη δουλειά και τα δικά της και στο κάτω κάτω δεν είναι συμφεροντολογικές οι ανθρωπινες σχεσεις, δεν δίνω για να πάρω τα ίδια, αλλά με ενοχλεί που δεν της βγαίνουν αυθόρμητα κάποια συναισθήματα, να νοιαστεί περισσότερο για μένα...
Δε θέλω να μπω σε λεπτομέρειες για ευνόητους λόγους (πχ τι προβλήματα ακριβώς και τι ακριβώς στάση κρατάει), όμως θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας, αν δεν ήσασταν ευχαριστημένοι από μια φίλη κολλητή, αδελφική πιο σωστά, τι θα κάνατε; Ακούτε την καρδιά ή δείχνετε εγωισμό και απομακρύνεστε σιγά σιγά μήπως και συνειδητοποιήσει καλύτερα κάποια πράγματα και ανάλογα βλέπετε αντιδράσεις;
Γενικά τι λέτε; Πως μπορεί να αισθάνεται; Ευπρόσδεκτη κάθε γνώμη.
Ευχαριστώ προκαταβολικά και για το χρόνο σας.