Καποτε θα σταματησει αυτος ο πονος?
Καλησπερα σας κ παλι,Αυτο το θεμα που ανοιγω σιγουρα το εχω αναφερει κ σε περασμενες μου δημοσιευσεις,Πραγματικα βρισκομαι σε πολυ κρισιμη φαση της ζωης μου κ νιωθω το στρες να συσσωρευεται,Ειμαστε σε σχεση 5 χρονια απο αποσταση μαζι με το αγορι μου που θελουμε κανουμε οικογενεια κ πριν απο λιγο καιρο απολυθηκε απο τον στρατο κ θελω παρα πολυ να συγκατοικησουμε ομως ειμαστε κ οι δυο ανεργοι εγω μονο διαθετω ενα μικρο εισοδημα απο ενοικιο,Προσπαθουμε να βρουμε ακρη απευθυνθυκαμε σε ενα θειο μου ομως δεν ειναι ευκολο να μας βοηθησει κ αυτος,Καλα ειμαστε μαζι τα πηγαινουμε πολυ καλα ομως το γεγονος οτι δεν γνωριζω ποτε θα μπορεσουμε μενουμε μαζι κ επιπλεον το οτι δεν γνωριζω ποτε θα κανουμε παιδι που ειναι κ η μεγαλη επιθυμια της ζωης μου ειναι στρες που με διαλυει ψυχολογικα,Δεν μπορω αλλο να ζω μαζι με τους δικους μου δεν εχει νοημα νιωθω οτι πνιγομαι,Δεν μπορω επισης να βλεπω αλλα ζευγαρια να παντρευονται κ να κανουν παιδι ειναι σαν να μην μπορω να ζησω οπως θελω κ παρατηρω τις ζωες των αλλων,Ειμαι σε απογνωση κ ολο αυτο το στρες ειναι μαχαιρι μεσα μου καθημερινα ειναι μια δοκιμασια για μενα,Κανω πραγματα ολες τις δουλειες σπιτι πηγαινω σουπερ μαρκετ διαβαζω την ξαδερφη μου που ειναι γ λυκειου βοηθαω τους δικους μου οπως μπορω βγαινω κ με την ξαδερφη μου κ με μια γνωστη που βρηκα αυτον τον καιρο μιας κ το αγορι μου κ οι φιλες μου ειναι μακρυα δηλαδη δεν ειμαι απρακτη ομως επειδη δεν γνωριζω ποτε θα πραγματοποιησω το ονειρο μου πνιγομαι δεν μπορω να ανασανω ο,τι κανω εδωπερα ειναι για τους αλλους κ οχι για εμενα θελω την δικη μου ζωη κ οικογενεια