Δεν καταλαβαινω,τα φωτα σας
Νεο μελος εδω και θελω την βοηθεια σας με μια κοπελα καθως εγω δεν μπορω να βγαλω ακρη .
Γνωρισα μια κοπελα στο gym.Μιλησαμε κανα 2λεπτο και απο εκει και περα μου εγινε στενος κορσες ,πραγματικα οπου πηγαινα ερχονταν[στο gym ολα αυτα].Μου αρεσε αρκετα και την ιδια μερα ακριβως την πηγα σπιτι της με την μηχανη.Την επομενη της ζητησα και το τηλ της το οποιο μου το εδωσε κιολας πανευκολα.Μετα απο καποιες μερες ακριβως μετα το gym περιμενε να τελειωσω το προγραμμα για να παμε να φαμε αμεσως μετα [ο μαλακας δεν εκανα τιποτα].Την επομενη ακριβως της ειπα να βγουμε [οχι μετα απο gym αλλα κανονικα]και μου ειπε οτι δεν μπορουσε γιατι ειχε κανονησει με κατι συμφοιτητες και αν ηθελα να περναγα απο εκει.Δεν απαντησα και μου εστειλε 2-3 μυνηματα οτι Πρεπει να περασω [Μην τολμησεις και δεν περασεις μου ειπε].τελικα πηγα ,ειπια αρκετα αλλα δεν μπορουσα να κανω τιποτα μιας και αν και εδινε σημασια μονο σε εμενα ,ηταν με αλλα 5 ατομα .Την επομενη μυνηματακια πως ειμαι κτλ.Δυστηχως μετα την δευτερα αλλος ανρθωπος.Ψηλοαδιαφορη,ενα γεια και πολυ μου ηταν.Τεσπα πηρα την πρωτοβουλια και της ειπα να βγουμε ξανα οι 2 μας.Μου ειπε οκ ,την ιδια μερα μου εστειλε μυνηματα τι κανω[καρδουλες και τετοια],και μετα απο 3 ωρες μου ακυρωσε το ραντεβου.Την επομενη μερα στο γυμναστηριο παλι γλυκια και με φλερταρε,και μου ειπε οτι την επομενη τριτη ,μην κανονισω τιποτα γιατι θα βγουμε και συγνωμη γιατι μου ακυρωσε το ραντεβου.Λιγο πριν φυγουμε μου ειπε αν κανω τιποτα το βραδυ,της απαντησα δεν ξερω και με καλυνυχτησε.1 ωρα μετα της εστειλα οτι αν θελει να βγουμε ,γιατι δεν κανονισα κατι.Μου απαντησε οτι εχει πυρετο και μαλλον δεν θα βγει.3 ωρες αργοτερα την ειδε ενας φιλος να τα πινει με κατι φιλες εξω.Ειπε στο παιδι που την ειδε να μην πει τιποτα[Γιατι αυτη τον ειδε και ξερει οτι ειναι φιλος μου/φυσικα μου τα ειπε φυσικα ολα].Σημερα εγω δεν της ειπα τιποτα,ηρθε κατευθειαν και με χαιρετησε,και μετα ακριβως πηγε στο παιδι που σας ειπα και του μιλησε [το παιδι που σας ειπα ειναι γυμναστης],οπου τον ρωτησε αν τελικα μου ειπε τιποτα και αν οχι να μην μου πει για την ημερα εκεινη που με εκλασε και βγηκε με τις φιλες της.
Μπορει καποιος να μου πει τι θελει απο εμενα.Το κανει επιτηδες για να την κυνηγαω?Πως μπορω να το παιξω?Μεχρι στιγμης το παιζω αδιαφορος ,αλλα μεχρι ποτε?Γουσταρει τελικα?Παιζει?Το παιζει δυσκολη και με θελει να την κυνηγησω ,τι?Αμα δεν γουσταρει τελικα και αφου δεν την ενοχλησα καθολου μετα την ακυρωση,τι την ενδιαφερει αν το εμαθα τελικα οτι βγηκε ή οχι.Και εκει που παω να την ξεχασω ,μπαμ την βλεπω μπροστα μουθ αρχιζει τις γλυκες και αντε παλι τα ιδια.Δεν εχω θεμα να της μιλησω [δεν ντροπομαι],απλα δεν θελω να με δει οτι μου αρεισει τοσο πολυ γιατι παιζει να με ψησει ακομα παραπανω.Τα φωτα σας γυναικες του φορουμ γιατι θα τρελαθω.