Είναι αρκετός καιρός από τότε που χώρισαμε με την πρώην κοπέλα μου. Ήμασταν μεγάλο διάστημα μαζί.
Ήταν κυρίως από την πλευρά της γιατί ήταν "άβγαλτη" παρότι άνω των 25, κοινώς δεν ήξερε και η ίδια τί ακριβώς ήθελε..
Ήμουν σε πολύ μεγάλο βαθμό ερωτευμένος μαζί της. Και ακόμα νιώθω πολύ έντονα συναισθήματα για εκείνη. Ξέρω πως μπαίνει μέσα και το συναίσθημα της "νοσταλγίας" και μπορεί να υπερβάλλω όταν την σκέφτομαι, επιλέγοντας ασυνείδητα να παραμερίζω τα αρνητικά γνωρίσματά της (κανείς δεν είναι τέλειος). Δεν το βρίσκω όμως εύκολο να αλλάξω αυτό που νιώθω.
Σαν άνθρωπος είμαι πολύ δοτικός. Ήμουν μικρούλης όταν άκουσα κάποιον να μου μιλάει για την τακτική "κράτα μια πισινή για σένα" αλλά μου είναι δύσκολο να το κάνω. Το θεωρώ οτι παίζεις θέατρο και δεν είσαι αληθινός με τον άλλο. Δεν μου αρέσει. Φοβάμαι τη στιγμή που θα γίνω τέτοιος άνθρωπος αλλά πολλές περιπτώσεις μου το επιβεβαιώνουν.
Δεν ξέρω πως να φερθώ μετά από αυτό τον χωρισμό.
Κάποιες στιγμές σκέφτομαι πως θα ήταν πολύ βολικό να γνώριζα μια κοπελιά σε παρόμοια φάση, μετά από χωρισμό, νομίζω πως θα υπήρχε μια κατανόηση στη διάθεση. Κάτι σαν το γνωστό "μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια". Να πάμε μια βολτίτσα, ή να τσιμπήσουμε κάτι, ή για ένα σινεμαδάκι. Δεν νιώθω άνετα να βγω με γνωστούς μου που ξέρουν την πρώην μου.. δεν θέλω να την κακολογίσω σε κανέναν, δεν θέλω το κακό της. Θέλω να περάσει αυτό που νιώθω, χωρίς παράπλευρες απώλειες.