δυσμορφοβια?το χουμε πολλοι?εγω γιατι τόσο?
το πρόβλημά μου ειναι δυσμορφοβια?απο τα 19 μου παιρνω αντικαταθλιπτικα.Θυμάμαι οτι μόνη μου δεν πηγαινα πουθενα!!!ουτε στο περιπτερο και αν πηγαινα παντοτε κοκκινιζα ιδρωνα απεφευγα να κοιταω το κοσμο στα ματια και εκανα οσο το δυντον πιο γρηγορα!!ημουν ντροπαλη απο μικρη!!αλλα δεν ειχα προβλημα με την εικονα μου και πως με βλεπουν οι αλλοι?Παιδια βοηθηστε με σας παρακαλω πειτε μου το χετε κι εσεις σας εχει περασει απο το νου?.Προσπαθω να σκεφτω λογικα και πιστευω οτι ολοι το χουμε αυτο αλλοι σε μικρο βαθμο και αλλοι σε μηδαμηνο.στο καθρεπτη μου βλεπω ενα ωραιο μια χαρα προσωπο αλλα σκεφτομαι καπακι το βλεπουν και οι αλλοι ?πως με βλεπει οκοσμος(αυτος ο κοσμος με εχει καταστρεψει ).το ξεχναω καποιο διαστημα μπορει να βοηθουν τα φαρμακα αλλα μετα οπως τωρα φουντωνει περισσοτερο.{παιρνω tavor,zoloft kai serequel }phga 5-6 fores σε ψυχολογο αλλα δεν εχω χρηματα ειμαι σπουδαστρια σε ιεκ δημοσιο.δεν απολαμβανω τη ζωη ,στη σχολη σκεφτομαι πως με βλεπουν ΜΗΠΩΣ ΑΣΧΗΜΗ?αν ναι δε θα μου το ελεγαν?οι δικοι μου μαζι και με το κοσμο μου λενε οτι ειμαι μια χαρα κοπελα σα τα κρυα τα νερα αρεσω και στο αλλο φυλο βγαινω προσπαθω να υπαρχω ακομη και στα κοινωνικα cinema,δουλεια το καλοκαιρι 3 μηνες security.οπιον γνωριζωπροσπαθω να μη το σκεφτω πως με ειδε ομορφη μετρια ασχμη.δε μπορω τα σχολια του κοσμου οταν περπατω γιατι ολο και καποιος θα με κρινει οπως κι αλλους!θελω να ζησω τη ζωη μου ελευθερη ψυχικα δεν ανεχω αλλ0..................για δωρεαν ψυχοθεραπεια που να απευθυνθω?παιδια το χετε σκεφτει κι εσεις ποτέ το προβλημά μου?πειτε μου τη γνωμη σας βοηθηστε με σας παρακαλω μεσα απο τη καρδουλα μου!!!!!!!!!