Καλημέρα σε ολους, πρωτη μου φορα σε φορουμ, ελπιζω να μην σας κουρασω με τις λεπτομέρειες. Σημερα είμαι 46 χρονων και τα τελευταια 4 χρονια εχω κανει 14 εισαγωγες σε νοσοκομεια λογω εμετων, απωλειας βαρους, πονους στην κοιλια και στο στομαχι, χωρις μεχρι σημερα να εχει βρεθει κατι παθολογικο.Σημειωση πριν 7 χρονια ανακαλυψα ότι ειχα έναν καρκινο στο στηθος τον οποιο και εβγαλα κανοντας μαστεκτομή, χημειοθεραπείες, ακτινοβολιες. Την ολη φαση την περασα επιλεγωντας να μην το μαθει κανεις από το περιβαλλον μου και κυριως η μητερα μου, θα την σκοτωνε μια ωρα αρχύτερα καθως ημουν το μονο, με προβλήματα παλαιοτερα αλλα πολυαγαπημενο παιδι της και με την οποια ζουσαμε σχεδόν στο ιδιο σπιτι.Να πω ότι είμαι ένα ατομο που αν πεθαινα σημερα, θα ημουν ευχαριστημενη από την ζωη που μεχρι τωρα εζησα καθως εκανα πραγματα, δουλεψα, πετυχα, κερδισα το σεβασμο και την εκτιμηση αλλων,ερωτευτηκα παραφορα,ενιωσα την απολυτη αγαπη ενός αντρα για μενα,γαμηθηκα καλα στην ζωη μου και κυριως όταν ηθελα εγω, και με καποιες γυναικες, επαιξα με το μυαλο μου και τα ορια του, πηρα ναρκωτικα (δεν εννοω χορτο, θα σας πω πιο μετα αυτό το κεφαλαιο), εκανα ταξίδια, εζησα ομορφα. Μετα τον καρκινο, με το που τελειωσα τις ακτινες τον επομενο μηνα αρχισα να στηνω ένα μαγαζι διπλα σε μια θαλασσα, ένα καφε που θα μου εδινε παλι κατι ομορφο να πιαστω το επομενο διαστημα.Να πω εδώ ότι όταν εμαθα για το στηθος, ο μονος σύμμαχος μου ηταν το χορτο, το οποιο κανω χρονια με συνεση όμως, εχοντας την κανονικη μου ζωη και απολαμβανοντας ένα - δυο τσιγαρα το βραδυ για να χαλαρωσω.Εκεινο το διαστημα εκανα χορτο και εβρισκα τη δυναμη να καλεσω τους αγγελους μου για να καθαρισουν το σωμα μου και να βιωσω πραγματα που η λογικη μου απαγορευε όπως πχ ότι μικραίνω το ογκο μου.και όταν πηρε τ αποτελέσματα της βιοψίας η γιατρος μου μου ειπε "αν μου το ελεγαν δεν θα το πιστευα, το βλεπω όμως και πρεπει να το πιστεψω". Ενας ογκος σε μέγεθος πορτοκαλιου, 13 λεμφαδένες και από κει και περα τιποτα, δεν ειχε πειραχτεί τιποτα άλλο, ένα ακομα θαυμα στην ζωη μου. Μετα από εναν ομορφο χρονο σ αυτό το καφε, συναντω ένα παλικαρι και παροτι ηταν ιατρικα απαγορευμενο, μενω εγκυος. Μετα τον τρομο της συνειδητοποίησης και για τους δυο μας, για διαφορετικούς λογους ο καθενας, αποφασίζουμε να μεινουμε μαζι και να μεγαλώσουμε το παιδακι. Τελεια εγκυμοσυνη, χωρις προβλήματα με ένα τσιγαρο το βραδυ που με κραταει χαλαρη μεχρι την μερα πριν γεννησω (στο θηλασμο μονο το εκοψα τελειως). Ο πρωτος χρονος περναει με προτογνωρη αγαπη και υπομονη από εμενα για το μικρο μου, με σχετικη αδιαφορια από τον συντροφο μου για μενα και το παιδι και γενικα για όλα οσα συμβαινουν, με κλεισιμο στους τέσσερις τοιχους του σπιτιου αναγκαστικα (ενώ όλα τα χρονια ειχα μαθει να είμαι εξω, να δουλευω) και αρχιζω σιγα σιγα τους εμετους. Το πρωτο βραδυ 2-3, την επομενη περισσοτεροι. μετα συνεχεια, μετα νοσοκομειο από αφυδατωση κτλ., φτανω σ ένα σημειο μετα τον πρωτο χρονο να κανω 30 εμετους την ημερα να εχω χασει 10 κιλα και να μην μπορω να βγω απ το σπιτι.Περναμε από διαφορες φασεις στο σπιτι, ο συντροφος μου εχει αρχισει να μην αντεχει την κατασταση, εγω νιωθω ότι δεν είμαι κοντα στο παιδι, ότι χανω το παιχνιδι και διαλυονται όλα, παω σε ψυχολόγους, μια , δυο, παω στο αιγηνειτιο να με βοηθησουν με το χορτο γιατι πλεον ο μονος τροπος για να καθυστερώ η να αποφυγω τον εμετο είναι να κανω τσιγαρα, και είναι πλεον πολλα τα τσιγαρα, δεν το θελω ετσι, παιρνω τοτε πρωτη φορα tranxene και seropram , παω κανα 6μηνο ετσι, μετα σταματαω τα tranxene, είμαι καπως καλυτερα, τα τσιγαρα εξακολουθουν να είναι πολλα αλλα καπως την παλευω, remeron και μετα Depreram, εχω πονους τωρα αλλα όχι τους εμετους, γυριζω και στα κανονικα μου κιλα. Τους τελευταίους μηνες αρχισα το ladose και εκοψα το τσιγαρο. Για έναν μηνα περιπου ειπα ότι αυτό ηταν τελειωσε αλλα τωρα μετα από δυο περιπου μηνες ladose ξυπναω το πρωι κατά τις 5 και μολις βγω από τα ονειρα μου με πιανει σφιξιμο στο στομαχι και τρεμουλο. Καταλαβαινω ότι κυριο λογω παιζει η δικη μου ψυχολογια και όχι τα χαπια αλλα αν αυξησω την δοση του ladose από ένα χαπι των 20 που παιρνω τωρα σε δυο την ημερα μπορει να μου γυρισει τουμπα το οποιο καλο μου εκανε? Επισης ξερει κανεις τι γινεται στην παραλληλη χρηση ladose και 1-2 τσιγαρων την ημερα? Σας ευχαριστω που με ακουσατε και ελπιζω να μην σας επρηξα.