φοβαμαι για τη σχεση μου ?
εδω κ λιγο καιρο εχω ενα αγχος και δεν ξερω αν ειναι λογικο ή οχι. με το αγορι μου τα εχουμε εδω και 3 μηνες και ειμαστε πολυ ερωτευμενοι. πριν για παρα πολλα χρονια ημασταν φιλοι πολυ στενοι. απο τοτε τον θυμαμαι να λεει οτι ηθελε να παει σε ψυχολογο για να κανει ψυχαναλυση καθως κατι τετοιο τον γοητευε. δεν εχει τιποτα ψυχολογικο απλως του αρεσει να εξερευνα τον εαυτο του. δεν το εκανε ομως ποτε ως τοτε γιατι παντα ειχε αμφιβολια για το ποσο καλος θα ναι ο ειδικος και αν θα του λεει τα γνωστα κλισε. τις προαλλες πολυ καλος μας φιλος μας συνεστησε το δικο του ο οποιος ειναι πρωτοποριακος και γενικα του λεει ωραιες αποψεις για τη ζωη κλπ. ετσι ο δικος μου ενθουσιαστηκε και αποφασισε να παει. εγω προβληματιζομαι ομως γιατι σκεφτομαι οτι μπορει να επηρεασει τα συναισθηματα του προς εμενα...αυτος με διαβεβαιωνει οτι κατι τετοιο δεν παιζει κ οτι μ αγαπα οσο τιποτα αλλο στον κοσμο και πραγματι φαινετια να το εννοει, αλλα αν του πει κατι κ του αλλαξει γνωμη πχ? δεν εχω δειγματα που να μου δειχνουν οτι δε μ αγαπαει ισα ισα απλως επειδη αυτο που ζουμε τωρα ειναι τοσο ιδανικο, το να παρεμβληθει ενας τριτος δεν ξερω κατα ποσο επηρεαζει τη σχεση μας...δεν εχω κ ιδεα πώς λειτουργει η ψυχαναλυση...ειναι παραλογο το ξερω αλλα εγω το φοβαμαι..ειναι λογικη η φοβια μου?