Originally Posted by
Breath
Γεια σου girl1988, αν και δεν είμαι διπολική, καταλαβαίνω τον προβληματισμό σου αλλά ξέρεις τι? νομίζω τείνουμε λίγο όλα πια να τα ερμηνεύουμε μέσα από το πρίσμα των ψυχικών παθήσεων και καταστάσεων, ίσως και η πολλή γνώση καμιά φορά για το αντικείμενο και όλα τα ψυχιατρικά θέματα μπορεί να σκοτίσει τον άνθρωπο! Τι θέλω να πω... Ότι κατά πάσα πιθανότητα μπορεί να μην έχεις αυτό που λες και απλά να έφτιαξε η διάθεσή σου μετά από την προσωπική σου προσπάθεια και με την ψυχολόγο και νιώθεις καλά να θέλεις να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου πάλι. Δεν βρίσκω κάτι ανησυχητικό σε αυτό, αλλά το αντίθετο! Σχέδια για κάτι επαγγελματικό, όνειρα, δραστηριότητες και ιδέες για να βελτιώσεις τη ζωή σου, εμένα αυτά μια χαρά, φυσιολογικά μου φαίνονται. Ίσως και η φάση αδράνειας στην οποία ήσουν καιρό να σε βάζει βέβαια τώρα σε μια υπερένταση. Προσπάθησε τα βράδια να πίνεις ένα χαλαρωτικό ρόφημα να ηρεμείς, να κοιμάσαι καλύτερα. Και κάνε τα ένα, δυο, τρία πράγματα που σε ευχαριστούν. Από κει και πέρα βέβαια όπως λες συζήτησέ το με την ψυχολόγο που σε παρακολουθεί και γνωρίζει καλύτερα. Καλή δύναμη και όλα να σου πάνε καλά από δω και μπρος :)