Γεια σας ονομαζομαι χριστινα και ειμαι 22 ετων.
Σας γραφω γιατι θελω την βοηθεια/γνωμη σας.Το καλοκαρι της ΄γ γυμνασιου αρχισα να μην νιωθω καλα με αποτελεσμα ολο το καλοκαιρι να μην βγω καθολου απο το σπιτι,να σταματησω να εχω επαφες με τις φιλες μου,να καθομαι στον υπολογιστη ολη την μερα ,να μην βγαινω απο το δωματιο ουτε για να πιω νερο ή να παω τουαλετα κλπ.Ολα αυτα τα συμπτωματα συνεχισαν να υπαρχουν αλλοτε εντονα και αλλοτε λιγοτερο εντονα.Γενικα δεν μπορουσα να βρισκομαι σε χωρο με πολυ κοσμο,ενιωθα αβολα,αχρηστη,ασχημη ,ανικανη για τα παντα.Στις πανελληνιες περασα σε πολυ καλη σχολη αλλα που δεν την ηθελα και περασα σε αλλη πολη απο αυτη που ηθελα και τοτε ειχα παλι μια πολυ ασχημη εμπειρια.Δεν ηθελα να παω να σπουδασω και οταν πηγα δεν πηγαινα στη σχολη,εκλαιγα,δεν εκανα φιλους,δεν εβγαινα,δεν παρακολουθουσα την σχολη και δεν διαβαζα.Τελικα τον επομενο χρονο με το 10% περασα στην πολη που ηθελα,την Αθηνα αλλα το θεμα ειναι πως ουτε και τωρα νιωθω καλα και οτι οι δικοι μου αρνουνται να δουν το προβλημα και να με βοηθησουν.Σαν φοιτητρια δεν ειμαι οικονομικα ανεξαρτητη και με την διαθεση που εχω δεν μπορω να βρω δουλεια.Πγηρα τηλεφωνο σε νοσοκομειο αλλα μου ειπαν οτι ειναι κλεισμενοι για 3 μηνες μετα και ετσι δεν εκλεισα ραντεβου.Τι μπορω να κανω για να βρω καπου ψυχολογικη υποστηριξη-βοηθεια αλλα σχετικα οικονομικα και αμεσα;;