Καλημέρα σε όλους!
Επειδή σήμερα θέλω να αρχίσω μια πραγματική προσπάθεια και μόνη μου δεν μπορώ θέλω να κάνω ένα θέμα σχετικά με το τι σκοπεύω να φάω κάθε ημέρα και το τι έφαγα τελικά την επόμενη. Νομίζω ότι ο τρόπος αυτός, η δέσμευση δηλαδή στον εαυτό μου και σε εσάς, θα με βοηθήσει να μένω συνεπής στο πρόγραμμά μου και να μην καταλήγω σε υπερφαγίες. Στόχος μου είναι να χάσω γύρω στα 8 κιλά... ελπίζω δηλ. γιατί δεν τολμάω ακόμα να ζυγιστώ... αλλά υπολογίζω με το μάτι που δυστυχώς δεν πέφτει έξω. Γενικά χάνω δύσκολα, μάλλον πολύ δύσκολα θα έλεγα.... αλλά οφείλω να το αποδεχτώ αυτό γιατί όσο δεν το αποδέχομαι .... τόσο χάνω χρόνο από το να ξεκινήσω και να κρατήσω την προσπάθεια. Μακάρι να βρεθούνε και άλλοι μαζί μου να το μοιραζόμαστε αυτό!
Για σήμερα οι στόχοι μου δεν είναι ιδιαίτερα διαιτικοί, γιατί είναι τα γενέθλια του γιού μου και το βράδυ θα παραγγείλουμε από έξω. Ωστόσο, οι θερμίδες ανέρχονται γύρω στις 1200 περίπου, με βάση τον τρόπο που μαγειρεύω (χωρίς λάδι).
Λοιπόν σήμερα λέω να φάω:
Πρωί: 2 κράκερ με 1 φ. τυρί τοστ
Μεσημέρι: λίγο κουνέλι, κουνουπίδι, 2 φρυγανιές
Βράδυ: 1 σουβλάκι πίτα κοτόπουλο, 1/2 κομ. στρούντελ χ.ζ., 1 πορτοκάλι
Αύριο θα γράψω τι έφαγα τελικά και το μενού της επόμενης ημέρας. Μακάρι να δουλέψει και να ξεφορτωθώ τα κιλά που έχω βάλει!