σημαντικα συμπερασματα....
ηθελα να μοιραστω μαζι σας αυτα που νιωθω...καποιοι ξερετε την πορεια μου εδω, τις λαχταρες κ τους πονους μου..
κ αυτες τις μερες μετα απο 8 μηνες αγωνα πραγματικου μετα το τελευταιο αγχωτικο κ καταθλιπτικο μου επεισοδιο...
μπορω να πω..οτι πηρα ενα μεγαλο μαθημα.
θελω να το μοιραστω μαζι σας γιατι πραγματικα πιστευω οτι ολα αυτα που παθαινουμε στην ζωη μας , συμβαινουν γιατι θελουν να μας διδαξουν.
απο την επιθυμια μου να κανω ενα παιδι, αρχισα να πεφτω ψυχολογικα...αρχισα να χανω ..εμενα..
επαθα παλι καταθλιψη κ αγχος..πηρα αντικαταθλιπτικο κ συνηλθα.
ολον αυτον τον καιρο σκεφτομαι..δεν επαναπαυτηκα καθολου για το τι θελω, τι χρειαζεται να κανω , γιατι το κανω κλπ κλπ..
με αποτελεσμα να κοιτω το δεντρο κ να χανω το δασος..
μετα απο ολο αυτο που επαθα κ το βουνο που ανεβηκα διαπιστωσα οτι τελικα το μονο που εχει αξια ειναι εμεις οι ιδιοι κ αυτοι που αγαπουμε..
διαπιστωσα οτι εχω εναν αντρα που λατρευω κ οτι εχω μια οικογενεια μαζι του κ χωρις να εχω παιδια..
εχω ενα σπιτι, μια ηρεμη ζωη με χαρα κ χαμογελα, με φιλους, με αδερφια, με υγεια κ αλλα πολλα..
δεν κοιταζα γυρω μου..κοιταζα μονο ενα πραγμα..να κανω παιδι.
λαθος..με αποτελεσμα να χανω στιγμες..
κ τωρα ηρθε η στιγμη να πω οτι νιωθω πολυ χαρουμενη που εχω τον ανθρωπο μου, τον οποιο λατρευω κ οτι αυτος κ εγω ειμαστε πολυ πιο σημαντικοι απο την αποκτηση ενος παιδιου..γιατι με αυτον ζω..αυτον αγαπω..με αυτον εχω χτισει ολα αυτα που εχω χτισει.
αν δεν εχω εκεινον τιποτα δεν αξιζει..εκεινος ειναι πιο σημαντικος για μενα,απο ενα μωρο.
τον παραμελησα, σκεφτομουν πιο πολυ το πιθανο μωρο κ οχι εκεινον..
κ ομως εχασα πολλα ελπιζοντας κ περιμενοντας.
κ ηρθε η στιγμη να βαλω τερμα! τερμα σε ολο αυτο.
υποσχεθηκα σημερα στον εαυτο μου να χαιρομαι τις στιγμες με τον ανθρωπο μου, την ζωη κ την χαρα που παιρνω απο ολα οσα εχω..ειμαι ευγνωμων.
δεν χρειαζομαι κατι αλλο για να ειμαι ευτυχισμενη...
τα εχω ολα..κ αν θελουν να ρθουν κ αλλα οκ..με το καλο..αν θελουν ας ερθουν αν δεν θελουν δεν πειραζει γιατι εγω θα ειμαι ευτυχισμενη που εχω αυτα που εχω κ αυτο μου αρκει κ περισσευει.αυτο ειναι πραγματικη ευτυχια.
να αγαπας αυτα που εχεις κ οχι να ζητας παραπανω...αχ ειμαι τοσο ερωτευμενη μαζι του...