Ο πρωην συντροφος μου εχει οικονομικο προβλημα...
Καλημερα σε ολους!
χτες εμαθα οτι ο πρωην συντροφος μου (εχουμε χωρισει εδω κ ενα μηνα), αντινετωπιζει ενα οικονομικο προβλημα καθως χρωσταει αρκετα χρηματα για ενα παραπτωμα που ειχε κανει ενα χρονο πριν (κληση απ την αστυνομια για οδηγηση υπο την επηρεια αλκοολ).
Εν πασει περιπτωση, καθως ειμαστε στον ιδιο εργασιακο χωρο ηταν αναποφευκτο το να μη το μαθω καθως τα νεα κυκλοφορουν εκει μεσα (δυστυχως). Απο χτες που το εμαθα σκεφτομαι πολλα, εχω καταστενοχωρεθει, ξερω οτι ειναι μονος του εδω στη πολη (ειναι απο αλλη πολη), χωρις να εχει καποιον να μιλησει η εστω να τον βοηθησει σ αυτη του τη δυσκολια κ ματωνει η ψυχη μου. Ημουν παντα διπλα του σε οτι κ αν περνουσε κ τωρα που δεν ειμαι κοντα του νοιωθω οτι θελω να του προσφερω κ να τον στηριξω αλλα κατι μου κραταει τα χερια κ δε μπορω.
Σκεφτηκα να παω να του μιλησω, να του προσφερω τη βοηθεια μου αλλα...κ τι να του πω; "γεια σου, εμαθα τι περνας κ θελω να σε βοηθησω" ; θα με βρισει... ειναι κ πολυ κλειστος σα χαρακτηρας, οποτε παιζει κ να μου κλεισει τη πορτα στα μουτρα. Κ αλλωστε...ως τι θα τον πλησιασω;
δε ξερω...ουφ...