Δεν είμαι σίγουρος πως να ξεκινήσω για να μπω αμέσως στο ψητό :3 Ζήτησα από μια άκυρη κοπέλα στο φροντιστήριο να ζητήσει από την καθηγήτρια της σημειώσεις σε ένα θεωρητικό μάθημα διότι έγραφα διαγώνισμα στο σχολείο, και σαν θετική κατεύθυνση δεν γνώριζα τον Θεό μου.. Και έτσι γνωρίστηκα με αυτήν την κοπέλα. Μάλλον έτσι με πρόσεξε και από τότε έμπαινε συνεχώς στο τμήμα μου και διάφορα τέτοια. Δεν είναι εκεί όμως το θέμα. Για να είμαι ειλικρινής δεν πρόκειται για κάτι ερωτικό ( αν και με ενδιαφέρει το άτομο )μπροστά σ'αυτό που θέλω να θίξω. Έμαθα από τρίτο άτομο ότι έκανε μια εξέταση αίματος αυτή η κοπέλα και ίσως έχει πρόβλημα. Από τότε που το έμαθα πάει μια εβδομάδα. Δεν μπορώ να την κοιτάξω στα μάτια και όταν συναντιόμαστε μου παραπονιέται που δεν μιλάω καθόλου, νομίζοντας ότι έχω κάτι προσωπικό και επιμένει να της ανοίγομαι, θέλει πολύ να της μιλάω. Η αλήθεια είναι ότι έχω φρικάρει. Πριν μια εβδομάδα πήγα και στην κηδεία μιας φίλης μου που έφυγε από καρκίνο. Και τώρα μόνο στην ιδέα του ενδεχομένου ότι μπορεί να έχει κάτι τρέμω
Η ειρωνεία είναι ότι όταν είχα πάει στο φροντιστήριο κομματιασμένος από την κηδεία ήταν συνέχεια μαζί μου και μου έλεγε άμα χρειαστώ οτιδήποτε, είναι αυτή εδώ, και εγώ ήμουν αλλού, δεν ρώταγα τίποτα γι'αυτήν.
Χρειάζομαι ειλικρινά μια εμπειρική άποψη. Αύριο γράφω το τελευταίο διαγώνισμα και μετά θα πάμε σαν παρέα για φαγητό, της ζήτησα να έρθει και ενθουσιάστηκε. Τι λέτε; Να προσπαθήσω να είμαι χαλαρός, και αν βγει έτσι να την κάνω να ανοιχτεί; ( υποτίθεται δεν ξέρει ότι γνωρίζω)