ζητείται ελπίς και εθελοντής
παιδιά γεια σας πάλι..τι κάνετε?εγώ δεν είμαι καλά..έχω πρόβλημα με το φαγητό..
και ευχαριστώ που υπάρχει το φόρουμ και μου δίνει τη δυνατότητα να ανοίξω καινούργιο θέμα πάνω στο φαγητό,ένα θέμα τόσο χιλιοειπωμένο και χιλιογραμμένο εδώ μέσα,παρ'όλ'αυτά μπορούμε να ανοίγουμε ακόμα καινούργια θέματα..
λοιπόν έχω εξάρτηση απ'το φαγητό από πολύ μικρή..με τη διαφορά ότι μικρή δεν ήμουνα χοντρή..ούτε τώρα είμαι πολύ χοντρή αλλά από τύχη..με τόσο που τρώω θα έπρεπε τώρα να μην χωράω πουθενά ούτε σε ρούχα ούτε από πόρτες..
από μικρή λοιπόν έχω συνέχεια το μυαλό μου στο φαγητό..δλδ τον ελεύθερό μου χρόνο τρώω..προσπαθώ να γεμίσω το χρόνο μου με το να γεμίσω την κοιλιά μου..πρόβλημα αυτό..
και σήμερα πάλι ξέφυγα..γιατί σκέφτομαι..αφού έχω κάποια κιλά παραπάνω γιατί να μη φάω κι άλλο?αφού το έχω ψιλοχαλάσει το σώμα μου και δεν θα ξαναγίνει όπως ήτανε γιατί να μην το κάνω χειρότερα έτσι από εκδίκηση?αυτό το λάθος κάνω..
είμαι σε έναν διαρκή αγώνα με το φαγητό..τη μια τρώω πάρα πολύ την άλλη τρώω κανονικά κι έτσι διατηρούμαι στα κιλά μου,τη μία είμαι 3 κιλά πάνω και την άλλη 3 κιλά κάτω..
αλλά έχω κουραστεί!συνολικά έχω 10 κιλά παραπάνω απ'το κανονικό αλλά ούτε αυτά δεν μπορώ να χάσω..
θα ήθελα να βρεθεί κάποιος να μου νοικιάσει ένα σπιτάκι να πάω να μείνω για ένα χρόνο μέχρι να χάσω τα κιλά δλδ κι ύστερα να επιστρέψω στο σπίτι μου..
υπάρχει κανείς που να αισθάνεται την ανάγκη να νοικιάσει σε έναν άλλον άνθρωπο ένα σπιτάκι-διαμέρισμα-τρύπα για να πάει να μείνει για ένα διάστημα μέχρι να χάσει τα περιττά του κιλά?
κάποιος που να του περισσεύουν χρήματα?