δεν εχω φίλουςστην πόλη μου
καλησπέρα σε ολους στο φορυομ.θελω να σας μιλήσω για ενα θεμα που με απασχολεί εδω και χρόνια.Είμαι 22 χρονων και μεγάλωσα τα παιδικά μου χρονια εως τα 13 στο χωρίο επειτα μετακομίσαμε στην πόλη.Στο χωριο ήμουν αχώριστος με δυο παιδια τα οπία με την σειρά τυος μτακόμισαν σε μια διπλανή πόλη οχι πολυ μακρυά απο εδω. Σε ολο αυτο το διάστημα μεχρι να παω φοιτητές δνε κατάφερα να αποκτήσω φίλους παρα μόνο παρέες εκτος δηλαδή απο εκεινα τα δύο τα παιδιά που είμαστε κώλος και βρακ αν μου επιτρέπεται η έκφραση δεν εκανα αλλους φίλους.Φυσικα με αυτα τα παιδια βρισκόμαστε οχι τοσο συχνά λογω απόστασης και μονο αλλα είμαστε αχώριστοι και μιλάμε μεσω τηλεφωνώ φμπ κτλ.Σαν φοιτητής ευτυχώς απέκτησα και άλλους 3 φίλους με ολη την σημασία της λέξεως και αυτοι οι τρείς.Ωστοσο αυτα τα παιδια είναι απο άλλη πολη οχι πολυ μακριά απο εμενα αλλα αρκετα μακρία.Το θεμα είναι οτι πλεον γυρνάω στην πόλη μου και δεν εχω κανένα φιλο παρα μόνο γνωστούς ναι μεν θα βγω αλλα οχι συχνά και για τα τυπικά κανα καφέ κανα αγώνα και περιορίζεται εκει πέρα.Εχω σχέση με ενα κορίτσι που το αγαπάω πολυ εδω και 4 χρόνια.Δεν το ανέφερα εξαρχής γιατι οσο ναναι αλλο ο φίλςο αλλο η σχέση με τον φίλο θα πεις μια μαλακία παραπάνω γενικα θα συμπεριφερθείς αλλιώτικα.Γενικά με πιάνει μια κατάθλιψη οταν επιστρέφω στην πολη μου για διακοπες διοτι βλέπεις συνεχως τσεκ ιν των ατόμων με φίλους τους ενω εγω είμαι σπίτι.Ζηλεύω με την καλή εννοια οτι θα ήθελα να ημουν στην θέση τους..