τι ειναι αυτο που νιωθω???
Καλημερα σας..θα σας πω και εγω εν ολιγοις την ιστορια μου και βοηθηστε με να καταλαβω τι ειναι αυτο που νιωθω και γιατι???
Οταν πηγαινα γυμνασιο ημουν ερωτευμενη με τον μικρο γιο μιας φιλικης οικογενειας...τον εβλεπα και ετρεμα ολοκληρη προσπαθουσα να μιμηθω τα παντα σε αυτον και ελιωνα οταν μου μιλαγε ηταν ο πρωτος μου ερωτας....παντα οταν παιζαμε με τον αδελφο μου και τον δικο του που ηταν μεγαλυτερος ημασταν ζευγαρι... το απεδιδα στο οτι ημασταν τα μικρα και παντα τα βρισκαμε...πηγαιναμε στο ιδιο γυμνασιο ηταν δυο ταξεις μεγαλυτερος μου και στο φροντιστηριο των αγγλικων στην ιδια ταξη....πολλες φορες γυρναγαμε μαζι μεχρι να χωρισουν οι δρομοι μας παντα φιλικα.... Οταν πηγα τριτη γυμνασιου ξαφνικα αρχισε να μου τα ριχνει πολυ ασχημα ο μεγαλος αδελφος του(5 χρονια μεγαλυτερος μου)
κοπλιμεντα και γενικα πολυ κολλημα κατι που με εκανε και ξεφυγα απο τον μικρο και σκεφτομουν πλεον μονο τον μεγαλο ειδικα οταν πηγε φανταρος..... τελειωνοντας απο φανταρος κι ενω εγω πλεον ερωτευμενη σκεφτομουν μονο τον μεγαλο αδελφο μιλησαμε και τα φτιαξαμε και να μην σας τα πολυλογω με κατι μπερδεματα παντρευτηκαμε....
ο μικρος αδελφος παντα ηταν ο καλος μου φιλος παιζαμε ταβλι ατελειωτες ωρες αστεια μεθυσια μπανια ολοι μαζι αλλα παντα διασκεδαζα με τον μικρο. Οταν εμφανιζοταν στην πολη μας γιατι εφυγε για αθηνα μετα απο καποια χρονια παντα ενιωθα οτι τωρα εχω που να ακουμπησω οτι ολοκληρωθηκα.Βεβαια ποτε δεν ειχαμε μιλησει για προσωπικα θεματα ποτε!!! ουτε αυτος ουτε εγω μονο παρεα να περναμε καλα να κανουμε πλακες ο ενας στον αλλον. Μαλιστα καποια στιγμη που του τα εριξε μια φιλη μου εκεινος ενω φιληθηκαν εγινε πολυ χαλια και οταν τον ρωτησε ο αντρας μου τι του συμβαινει του ειπε αυτος οτι ηταν ερωτευμενος με μια γυναικα με την οποια δεν θα μπορουσε ποτε να κανει κατι... μεχρι εκει τιποτα αλλο....Οταν μεθουσαμε εκεινον επαιρνα την αλλη μερα να με βοηθησει που ημουν χαλια να μου πει τι να κανω να συνελθω.παντα μου ελεγε πως του αρεσαν τα μαλλια μου και οτι ημουν ομορφη ολα αυτα βεβαια σε αδελφικο πλαισιο.Ετσι το εβλεπα ετσι το ενιωθα... εντω μεταξυ τα προβληματα με τον αδελφο του και αντρα μου ειχαν ηδη αρχισει και εν ολιγοις ενα βραδυ πριν αποκαλυψω σε ολους οτι δεν αντεχα αλλο και ηθελα να χωρισω μεθυσαμε παλι εγω και ο κουνιαδος παρουσια του τοτε αντρα μου που δεν επινε και εκει που πιναμε ξυπνησα την αλλη μερα στο κρεβατι χαλια ειχαμε πιει τρια μπουκαλια ουισκι οι δυο μας και ο αντρας μου μου ειπε οτι ειπα πραγματα που δεν επρεπε τιποτα ομως δεν θυμαμαι.ενα κενο. την αλλη μερα ενημερωσα τους γονεις μου και τον αντρα μου οτι θελω να χωρισω και δυομιση μηνες μετα εφυγα απο το σπιτι μας. Καποια στιγμη που μιλησα με τον πρωην αντρα μου αφου ειχαν περασει καποιοι μηνες μου ειπε να παρω τηλεφωνο τον αδελφο του ηθελε να μου μιλησει και οντως το εκανα.Μου ειπε πως το οτι χωρισα δεν σημαινει οτι δεν με νιωθει αδελφη του και πως αν χρειαστω οτιδηποτε να μην διστασω να τον παρω τηλεφωνο.
κατι το οποιο δεν εκανα ποτε γιατι δεν ενιωθα πως επρεπε να το κανω. Τελικα γνωρισα τον τωρινο μου αντρα και παντρευτηκαμε μετα απο καποιο καιρο. πρωτη φορα νιωθω ευτυχισμενη και εχω πλεον κι ενα μωρακι. Τον πρωην κουνιαδο μου τον πηρα μια φορα τηλεφωνο πριν καποια χρονια οταν εμαθα οτι εχει μια σοβαρη αρρωστια και πονεσα οσο ποτε προηγουμενως. Μιλησαμε φιλικα και του ζητησα να προσεχει τον ευατο του.Απο τοτε εχουν περασει 4 χρονια δεν εχουμε ξαναμιλησει. Το προβλημα μου ειναι οτι τον βλεπω συνεχεια στον υπνο μου να θελει να με φιλησει να θελω να ειμαι μαζι του και παντα καποιο προβλημα να υπαρχει(δηλαδη ολοι οι αλλοι που υποτιθεται με θελουν με τον αδελφο του και πρωην αντρα μου) και καθε φορα ξυπναω με πονο απελπισμενη....Ενω ειμαι τοσο καλα με τον αντρα μου και το παιδακι μου δεν καταλαβαινω γιατι αυτο το πραγμα εχει καρφωθει ετσι στο μυαλο μου.Τοσα χρονια που ημουν κοντα του ποτε δεν ειδα παρομοιο ονειρο τωρα τι μου συμβαινει? Ολα ειναι την νυχτα την ημερα θα τον σκεφτω μονο οταν τον εχω δει στον υπνο μου.Θελω να απαλλαγω απο αυτες τι σκεψεις γιατι δεν μου κανουν καλο και δεν ξερω πως. Επισης δεν ανεφερα οτι αυτος ποτε του δεν τον ειδα να εχει κανει καποια σχεση ουτε εχει παντρευτει.Φυσικα επισημη σχεση εννοω,τι κανει στη ζωη του δεν το ξερω....αν μπορει καποιος να βοηθησει ....