Γεια σας ειμαι 18 χρονων και σχεδον πριν 2 χρονια ημουν με ενα παιδι το οποιο ειχε πολλα ψυχολογικα προβληματα απο την παιδικη του ηλικια,δεν ειχε κανεναν συγγενη και κανεναν δικο του,ο μονος ανθρωπος που τον στιριζε ημουν εγω..Εγω ομω δεν ημουν ερωτευμενη μαζι του ενω αυτος ηταν προσπαθουσα να τον χωρισω με μεγαές προσπαθειες εκεινος ομως λυγιζε και εκλαιγε με παρακαλουσε...Οταν μιλουσαμε μου ελεγε τα εσωψυχα του και οτι σκεφτεται να αυτοκτονησει,δεν το πιστευα νομιζα πως ηταν απλα μια κουβεντα γιατι πολλοι απο εμας εχουμε φτασει στο σημειο να το πουμε αυτο ακομα και εγω η ιδια.Οποτε προσπαθουσα να τον βοηθησω οσο μπορουσα με το "λεγειν".Μου λεγε πως 2 πραγματα θελει.Να ειμαι εγω καλα και να μην ξαναξυπνησει.Ωσπου μια μερα το εκανε,αυτοκτονησε με αποχαιρετησε με κλαματα κ με μια αγκαλια αλλα εγω δεν καταλαβα οτι ηταν αποχαιρετισμος νομιζα πως ηταν μια κριση αγαπης.Μπροστα στα ματια μου εγιναν ολα δεν θελω να αναφερθω στο πως και στο τι ειδα γιατι με ποναει παρα πολυ.Το θεμα ειναι οτι εκτος απο τις φρικτες εικονες που ειδα και βιωσα απο την ωρα που πεθανε,στην κηδεια ακομη κ τωρα η κατασταση ειναι τραγικη.Ολοι μετα τον θανατο του κατηγορουν εμενα ακομη και σημερα πως εγω τον σκοτωσα αυτο βεβαια δεν στεκει ολοι λενε την δικη του ιστορια οπου και να βρεθω ακουω διαφορετικο σεναριο ημουν ενα φυτο λυποθυμουσα 3 φορες την μερα ημουν μεσα στα ψυχοφαρμακα και στα αντικαταθλιπτικα.Πριν λιγο καιρο τα σταματησα απο επιλογη μου.εβλεπα για αρκετο καιρο και ψυχολογο και ψυχιατριο ο οποιος μου ειπε οτι εχω μετατραυματικο στρες.Ισχυει αυτο καθε φορα που ακουω μηχανη να τρεχει αυτος ο θορυβος μπορει να με τρελανει περνανε εικονες προστα απο τα ματια μου ειχα χασει τον υπνο μου.Τωρα δεν νοιωθω ενοχες ξερω πως δεν φταιω ειμαι σε μια κατασταση που ξυπναω καθε μερα χαλια καταλαβα οτι απο τοτε καμια μερα μου δεν ειναι καλη τα εχω δοκιμασει ολα η διαθεση μου δεν αλλαζει οτι και να κανω ειμαι σαν εγκλωβισμενη σαν ενα αδιεξοδο που δεν εχει σταματημο δηλαδη εγινε οτι εγινα εγω εκανα οτι μπορουσα για να βοηθησω κ αυτον και τον εαυτο μου και τωρα τι?δεν κυλαει η ζωη μου τι συμβαινει.....;