Eπιτελους ξημερωνει το 2015 . Αφηνω πισω μου ολες τις κακες αναμνησεις , τις πικρες , τα δυσαρεστα . Πανε αυτα . Αλλαζουν ολα απο αυριο . Ξαναγιεννεμαι . Ειμαι ενας νεος ανθρωπος πλεον . Χωρις ανασφαλειες , ατυχιες , ψυχολογικα αδιεξοδα , ατοπηματα , λαθη . Αλλωστε μου το ευχηθηκαν τοσοι πολλοι ανθρωποι , Καλη Χρονια και με υγεια , δεν μπορει να κανουν ολοι λαθος . Μπορει να ηταν και ολα προιοντα της φαντασιας μου . Καταθλιψη ? πφφφφ , μπα στο μυαλο μου ηταν . Ολα ηταν στο μυαλο μου , και λεω να το παρω αποφαση για τα καλα . Μουπαν και στα καλαντα χιλια χρονια να ζησω . Τι αλλο να ζητησω ? Για κατσε , το θελω αυτο ? ε , βεβαια το θελω , αφου περναω τοσο καλα . Πραγματοποιηθηκαν ολες οι ευχες που ειχα κανει περισυ , τετοια μερα . Τωρα που το σκεφτομαι , οχι ακριβως ολες . Καθηστε ρε παιδια , που ειναι η ' συντροφος ' που ειχα παραγγειλει περισυ ? που ειναι η δουλεια ? . Κατι ειχα πει και για ευτυχια . Ειμαι ευτυχης , με την πολυ πολυ ευρεια εννοια της λεξης , τοσο ευρεια που χανεται το νοημα της , δεν βαριεσαι , θα το ξανακοιταξω το θεμα . Περασε και η καταθλιψη , καταπια πολλα πολυχρωμα χαπακια , που μου συστησαν καποιοι καλοι ανθρωποι , που τους εδινα καθε φορα ενα καφετι χαρτι που εγραφε τον αριθμο 50 επανω . Ναναι καλα . Αν και μου διαφευγει γιατι προχθες ειχα χωσει την καννη της καραμπινας μου στο στομα . Οσο για την συντροφο , ευτυχως για μενα , δεν βρηκα , γιατι να δεσμευομαι και να εχω υποχρεωσεις . Τωρα γιατι ζηλευω τα ζευγαρακια που βλεπω να περπατουν αγκαλιασμενα , με ξεπερναει εντελως . Καλυτερα που δεν βρηκα δουλεια , ποιος εχει διαθεση να δουλευει , παλι προνοησε η καλη μου τυχη . Ειμαι ενας ελευθερος ανθρωπος πια , μπορω να περιφερομαι ανεμελα και ασκοπα μεσα στο σπιτι μου , χωρις σκοτουρες , οχι εξω , γιατι το χειμωνα κανει κρυο και το καλοκαιρι ζεστη , την ανοιξη εχει γυρη και το φθινοπωρο κρυολογηματα . Ζητω λοιπον το 2015 . Θα πρεπει ομως να σας αφησω , για να επαναφερω το νευρικο μου συστημα στο συνηθισμενο του τεμπο με καμποσα zanax . Μουπαν οτι κανουν καλο . Εχουν αδικο ?