Μπορεί όλα αυτά να είναι και ψυχοσωματικά;;;;
Καλησπέρα και Καλή Χρονιά με Υγεία σε όλους. Νέο μέλος εδώ. Γιάννης 45 χρονών.
Θέλω να μοιραστώ τη «μικρή μου ιστορία» με κάποιον…. Αρχίζει κάπου το 2010
29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 ΕΓΧΕΙΡΙΣΗ 2πλης σπονδυλοδεσίας μέσης.
22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ (20:00) εφαγα ελαχιστο σαλαμι αερος οικιακά παρασκευασμενο απο γνωστό μου– ηταν πεντανοστιμο
εως τις 24:00 της ιδιας ημερας πολλαπλες κρισεις πανικου με το φοβο – τρόμο της τρομερης αλλαντιασης (1 περιστατικό τα τελευταια 20 χρόνια στην Ελλάδα) . Μουδιασμα στομα ακροδαχτυλα ποδιων χεριων. 2 κενωσεις οχι διαρροια. ηπια Lexotanil 1,5 mg και ηρέμησα.
Σημ. μέχρι και σήμερα που γράφω ο φόβος αυτός με κυριεύει καθημερινά κι όλο ψάχνω ψάχνω στο net.
23-24-25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ μουδιασματα κυριως στη δεξια πλευρα προσωπου – τραβηγμα απο ματι εως σαγονι – επισης μουδιασμα στομα – γλωσσα. καποιες φορες και στα ακροδαχτυλα χεριων ποδιων. Παροδικες και οχι μονιμες κρισεις.
26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Πρωι ελαχιστα μουδιασματα στο προσωπα – μουδιασμα – μυρμηγκιασμα στο αριστερο ποδι απο το γονατο και κατω. το απογευμα βρεθηκα με παρεα και δεν ειχα κανενα απολυτως συμπτωμα.
27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΠΡΩΙ. Μαρτυρικο περπατημα με μονιμα μουδιασμενο το αριστερο μου ποδι απο το γονατο και κατω. λιγα παροδικα μουδιασματα προσωπο. μετα απο καποια ωρα κι ενα lexotanil 1,5 «εστρωσε». παρουσιαστηκαν πονοι σε αρθωσεις ωμων και δαχτυλων χεριων αμφω (κυριως απο την δεξια ανεπαισθητα απο τη αριστερη πλευρα).
28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ. Πονοι σε αρθρωσεις . λιγα μουδιασματα γενικα. το βραδυ με παρεα και κρασακι σε σπιτι ολα μια χαρα.
29 – 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ. Σχετικα λιγα μουδιασματα στο προσωπο. πονοι αρθρωσεων και καρπων χεριου. παρουσιαστηκε αδυναμια στο αριστερο μου ποδι!!! σαν να το εχανα. μου ειχε ξαναπαρουσιαστει και το 2010 προ εγχειρησεως (ειχα ξαναπερασει αγωτικες καταστασει – κρισεις πανικου) και είχα μπει σε μια διερεύνυση για ΣΚΠ που δεν τη συνέχισα.
31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – Μουδιασμα απο το γονατο και κατω και αδυναμια στο αριστερο ποδι. παρολα αυτα περπατησα αρκετα. πονοι στις αρθρωσεις λιγοτεροι (εκοψα κι ενα συμπληρωμα ασβεστιου που επαιρνα) ετοιμαζομαι να βγω για καινουργιο χρονο σε φιλικο σπιτι. πηρα 2ο lexotanil 1,5 mg για σήμερα.
Όλες Αυτές τις ημέρες παίρνω μονο Depon Maximum εως 2 / 24ωρο και Lexotanil 1,5 mg εως 3 την ημέρα. Άλλα συμπτώματα από αυτά που περιγράφω δεν έχω. Εχω παρατηρήσει τσιμπημένη αρτηριακή πίεση (144,104) παρόλο που παίρνω χάπι.