ειμαι ασχημοσ χοντροσ με γυαλια ενα απλανεσ βοιδισιο βλεμμα και περιεργο περπατημα
σα γαμω το σπιτι μου ειμαι προκαλω τον κερασι και τη ρεμεντυ να πουν πωσ ειναι
Printable View
ειμαι ασχημοσ χοντροσ με γυαλια ενα απλανεσ βοιδισιο βλεμμα και περιεργο περπατημα
σα γαμω το σπιτι μου ειμαι προκαλω τον κερασι και τη ρεμεντυ να πουν πωσ ειναι
xa00ax0xa0xa0xa0xa0xa0xa0xa0x0a0xa0xa0xa0xa0xa
Έλα ρε με την γαμημένη ΤΗΝ εμφάνιση.
Σαν ΑΣΗΜΟΡΑΧΟΣ είσαι.
Mια χαρά.
Το βοϊδίσιο βλέμμα είναι λίγο θέμα.
Τα γυαλιά σε κάνουν να φαίνεσαι κουλτουριάρης,οποτε ισορροπούν το βλέμμα.
Για το βάρος,άντε στο βουνό κουβαλά τίποτα πέτρες,γίνε τέρας,η τραβα σε ένα γυμναστήριο.
Άντρας και άσχημος,είναι το νέο θέμα του 21ου αιώνα...
Άτριχοι παπαροκουβαλιτες,με όσο περισσότερα γυναικεία χαρακτηριστικά...
Ξεκολλα...
αυτη εχει περασει τα παντα και συνεχιζει να μεγαλουργει να ναι καλα το κοριτσι
αυτο ειναι αληθινη μουσικη γι αυτουσ που ψαχνουν την αληθεια
https://www.youtube.com/watch?v=NF-ajRLJ7MA
Καλησπερα φιλε μου,με ποια κριτηρια εισαι ασκημος?Εμενα το αγορι μου ειναι επισης γεροδεμενος με γυαλια ομως δεν μου αρεσουν οι κοκαλιαρηδες,ειδικα οι θηλυπρεπεις αντρες που παρουσιαζει η τηλεοραση
εγω ειπα πωσ φαινομαι εγω νομιζω αλλα για μενα οπωσ και οι αλλοι νομιζουν αλλα για μενα σε μπερδεψα?
Αυτό το θέμα θα το κέρδιζα το 2005...
Τότε ήμουν όπως λέει και ο έλις χάλια...
Ψηλός αλλά αδύνατος πολύ, πολύ στραβά δόντια, ακμή και ουλές ακμής, τέρμα λιπαρό δέρμα κ μαλλί που το έκανε να δείχνει βρώμικό, άχαρος και ατσούμπαλος...
Από τότε παρόλη την κατάθλιψη διόρθωσα πολλά με υπερπροσπάθεια μπας και βγω από την κατάθλιψη...
Βοήθησε...
Το θέμα μου είναι πως έχω και εγώ το βλέμα της αγελάδας είτε γιατί από τις πολλές σκέψεις που πλημμυρίζουν το μυαλό μου δεν προσέχω τι μου λένε είτε γιατί έχω άδειο κεφάλι από το υπερβολικό άγχος.
Επίσης είμαι τελείως άχαρος και ειδικά στο περπάτημα και επίσης το σώμα μου αρνείτε να βάλει κιλά και αν για κάποιες (γυναίκες) θεωρείται ευλογία για μένα συνοδεύεται με το γεγονός ότι δεν μπορώ να κάνω καθόλου μύες επίσης.
Το σώμα μου κολλάει σε ένα βάρος και τέλος...
Αλλά το βασικό είναι πως η κατάθλιψη και το άγχος μιλάνε τόσο πάνω μου που το βλέπω στους άλλους.
Μερικοί είναι λες και με λυπουνται κιόλας ....
ειχα γραψει κατι πετυχημενο για τον κερασι αλλα το εσβησα μερες που ειναι! :)
Eγώ είμαι 1,82 ύψος μελαχρoινός με καστανά μάτια,84 κιλά γενικά εμφανίσημος οι περισσότεροι δηλαδή με χαρακτηρίζουν όμορφο παιδί!!Δεν έχω κάποιο θέμα με την εξωτερική μου εμφάνιση.Αλλά τι να την κάνεις την εξωτερική εμφάνιση όταν είσαι εσωστρεφής κ λόγω ψύχωσης δεν βγαζεις μιλιά κ εξαιτίας των φαρμάκων δεν σου κάνει κουκου!!Είναι και αυτή η έλλειψη αυτοπεποίθησης.Χαραμίζομα� �!!! :P
αρα τελικα μετραει η δεν μετραει η εξωτερικη εμφανιση;εγω λεω για καποιουσ μετραει για καποιουσ δε μετραει γτ το ζητουμενο ειναι οι σχεσεισ ειτε φιλικεσ ειτε ερωτικεσ ειτε επαγγελματικεσ
οσο κι αν φαινεται περιπλοκη η ζωη αυτα τα τρια πραγματα ειναι
Ιστορικά εάν το κοιτάξουμε το θέμα,οι μεγαλύτεροι σε οτιδήποτε,(τέχνη,φιλοσοφία, πολιτική,επιστήμες),δεν ήταν και κουκλιά...
Ούτε οι μεγαλύτεροι εραστές ήταν κουκλιά...
Ήταν,γοητευτικοί,είχαν charisma δηλαδή,είχαν προσωπικότητα δηλαδή,είχαν την δυνατότητα να κάνουν διάλογο με όλους,για όλα δηλαδή...
Η εμφάνιση για την γυναικα μετράει,γιατί είναι το όμορφο φύλο...
Το πήραμε από τα ζώα,όπου τα αρσενικά προσπαθούν να εντυπωσιάσουν με χρωματισμούς,φτερώματα,ηχο υς,χαίτες,κλπ,ενώ τα θηλυκά είναι απλά και δεν καταβάλουν ιδίατερη προσπάθεια,γιατί,ρουλαρουν ...
Και το εξελίξαμε με των μαϊμουδίσιο τρόπο,όπου ο τύπος με το μεγαλύτερο ρόπαλο έβαζε φτερά στην θηλύκια του για να φανεί ακόμα πιο ωραία στα κατωτερα αρσενικά,τα οποια των έπαιζαν στους θάμνους.
Τώρα έχουμε make up,σιλικόνη,κλπ.
Οποτε,ακόμα τα ίδια rules,απλά αλλάξαμε τα φτερά σε πλαστικό και ασβεστη,και το ρόπαλο σε προσωπικότητα,εξουσία,και charisma.
Δεν έχει καμια σχέση η ομορφιά,με τίποτα.
Ας αφήσουμε της μαλακίες.
Όσο για το βλέμμα μοσχαριού...
x00ax0xa0xa0xa0xa0xa0xa0xa0xa0ax0xa0xa0xa0xa0xa0xa 0xa0xa0xa0xa0xa0xa0x0ax0a0xa0xa0xa0xa0xa0ax0xa0ax0 ax0xa0ax0xa0xa00ax0xa0xa0xa0xa0xa0xa0xa0xa0xa0xa0x a0xa0xa0xa0xa0.
Μου αρέσει που έχετε την δύναμη και ασκείται τέτοιο αυτοσαρκασμό,αλλα μήπως τα παραλέτε?
Και μήπως θα έπρεπε να χρησιμοποιείται το χιούμορ κλπ θετικά στοιχεια σας για να καλύψετε σημεία στα οποια θεωρείται ότι πάσχετε?