Καλή ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια..
Γειά σας!!
Καλή χρονιά εύχομαι σε όλους,με αγάπη πραγματική,ηρεμία,εργασία,� �αι ο,τι άλλο ποθεί καθένας μας..
Στο θέμα μας..Δυστυχως εχω κάποιο δίαστημα που βασανίζομαι απο διάφορα ψυχοσωματικά,και ειδικότερα τις ενοχλήσεις στην καρδιά και το στομάχι..
Εκτακτες συστολές και αρρυθμίες, φουσκώματα καούρες,αίσθηση να θέλω να ρευτώ και να μην μπορώ,και σαν κάτι μου προκαλέι πίεση απο μέσα..
Πήγα σε 2 καρδιολόγους εκανα υπερηχο,καρδιογραφήματα,χό λτερ και βρηκαν εκτακτες συστολές οπου το αποδίδουν στο αγχος..
Σε γαστρεντερολόγο ο οποίος μ άκουσε και προτεινε γαστροσκόπηση αλλά επειδή φοβομουν,πρότεινε θεραπέια με παριέτ και γκάβισκον για ένα μήνα,
και αν νιώσω καλύτερα να μην ξαναπάω..
Μόλις του είπα και τ άλλα συμπτώματα που εχω μου είπε οτι το 70% των γαστρεντερικών διαταραχών οφείλονται στο αγχος!!
Ημουν καλύτερα με τα παριέτ πολύ,αλλά μολις περασε ο μήνας και σταμάτησα τη θεραπέια ξαναγυρισαν τα συμπτώματα..
Βρήκα μια καλή ψυχολόγο,να ναι καλά που δειχνει να ενδιαφέρεται για μένα,και μου είπε-πες την τιμή που μπορείς να διαθέτεις για να σε βλέπω κάθε βδομάδα..Και μου εχει κάνει ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ..
Μου είπε οτι όλ αυτά που μου συμβαίνουν είναι αμυντικοί μηχανισμοί του εγκεφάλου ,που τους χρησιμοποιεί για να αποσπά την προσοχή απ την δυσάρεστη καθημερινότητα!
Μου είπε οτι ο εύκολος δρόμος είναι τα χάπια,ο δύσκολος είναι της αυτογνωσίας που λύνεται το πρόβλημα αιτιολογικά και όχι συμπτωματικά!!
Είναι πολύ καλή,αν και φαίνεται πολύ σοβαρή,κατα βάθος εχει τρομερή κατανόηση,ευγενεια,και βγάζει μία καλοσύνη..Χαίρομαι πραγματικά που ένας ανθρωπος θέλησε να με βοηθήσει σ αυτην την δύσκολη στιγμή..
Εχει βρει κανείς άλλος καλό θεραπευτή-θεραπέτρια??Α! είναι και πολύ νέα σχετικά γυρω στα 32(σαν και μένα).Εχει βοηθηθεί κανείς?
Καλη χρονιά και πάλι και να μαστε καλά!!!! :) Και με καλούς ψυχοθεραπευτές!!!