Χωρισμός μετα απο 5 χρόνια περίπου.
Καλή σας ημέρα και καλή χρόνια σε όλους.
Με υγεία και ότι καλύτερο για το 2015.
Ένεκα το νέο έτος, επήλθαν και αλλαγές στον προσωπικό τομέα.
Συνδεόμουν με μια κοπέλα 5 χρόνια περίπου σε μια ομαλή σχέση με λίγα σκαμπανεβάσματα και τσακωμούς.
Συζητήσαμε με δική της προτροπή πριν μερικές μέρες και μου είπε, ότι νιώθει ότι έχει χάσει το ερωτικό στοιχείο στη σχέση.
Έχει σεβασμό σε μένα και σε ότι είχαμε και επιλέγει να σταματήσει την σχέση τώρα γιατί δεν νιώθει αισθήματα (ερωτικά) αλλά δεν της είμαι και αδιάφορος συναισθηματικά ( σαν άνθρωπος πάντα ) γιατί είχαμε και τα πολύ καλά μας, αλλά μάλλον κάναμε τον κύκλο μας.
Πιστεύω είναι σαφές ότι δεν ήθελα και το δήλωσα στην συζήτηση, αλλά δεν μπορώ να μη σεβαστό μια άποψη ενός ανθρώπου που πέρασα 5 χρόνια και συζητάμε έτσι.
Να επισημάνω ότι την έχω διεκδικήσει από τσακωμό και άλλες φόρες με τελευταία να δίνουμε ένα χρονικό διάστημα για να δούμε πως θα πάει.
Οφείλω να πω ότι φαίνονταν να πηγαίνει καλά αλλά μου το είπε κάπως απότομα.( δεν υπάρχει ζήτημα άλλου προσώπου απ' όσο γνωρίζω και καταλαβαίνω, σε παλαιότερη σχέση το είχα καταλάβει.)
Υπήρχε έντονη συγκινησιακή φόρτιση και αναφερθήκαμε αρκετά στις καλές μας στιγμές από την κουβέντα που είχαμε.
Δεν είχαμε κροκοδείλια δάκρυα και μπορώ να πω ότι συγκινήθηκα και εγώ πολύ.
Της ξέφυγαν και κάποια υποκοριστικά που λένε τα ζευγάρια μεταξύ τους και την είδα ότι εκεί είχε εξίσου μεγάλη σύγχυση.
Η ηλικίες μας είναι 27,5 εκείνη και 32 εγώ. Εργαζόμενοι και οι 2 και κάπως με οικογενειακά προβλήματα τύπου οικονομικής φύσεως και επιβίωσης. Αλλά δόξα το Θεό όλα καλά.
Γενικά στην σχέση αν θέλουμε να το θέσουμε αριθμητικά είχαμε ένα καλό σύνολο, με μερικά πράγματα που μάλλον δεν είχαν την ίδια βαρύτητα και για τους 2 αλλά δεν ήταν επιβίωσης.
Είχαν να κάνουν με μία αναβλητικότητα που είχα ένεκα των οικονομικών και σε μια επιφυλακτικότητα σε κάποια θέματα που είχα.
Ήταν περισσότερο (τουλάχιστον) απ' όσο μου δόθηκε να καταλάβω και σε επίπεδο ρουτίνας που είχαμε πέσει.
Δεν είχε τεθεί θέμα συγκατοίκησης ή περαιτέρω επισημοποίησης ακόμα αλλά μπορώ να πω ότι ήταν σε κάποια σχέδια μου στο κοντινό μέλλον.
Γενικά στηρίζαμε ο ένας τον άλλον και είχαμε μια καθημερινότητα που μπορώ να πω ότι ήταν συντροφικής φύσεως, απλά καθημερινά πράγματα που όταν ακούς τον άλλον σου φτιάχνει τη μέρα.
Σεξουαλικά δεν είχαμε θέμα παρά μόνο την τελευταία εβδομάδα προ του χωρισμού.
Έχω πολλούς ενδοιασμούς αν πρέπει να την αφήσω αυτή τη σχέση ή να κάνω μια τελευταία απόπειρα σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα μιλώντας ανοιχτά. (ούτε να περάσουν 5 μήνες ούτε μια εβδομάδα).
Γνωρίζω τις ασπίδες που θα βρω και ότι σε μεγάλο ποσοστό έχουμε τελειώσει οι 2 μας, από την άλλη με τον καιρό ίσως να λείψουν πράγματα που μέσα στην τριβή ήταν δεδομένα αλλά μετά έλειψαν και να αναθεωρήσει.
Γενικά σαν άτομο είναι λίγο πείσμων και έχει μια έτσι, πως να το πω τάση να θέλει να πετάξει από πάνω της πράγματα που την βαραίνουν, να μιλάει κάποιες φορές χωρίς να το σκεφτεί.
Όλοι γνωρίζεται την σύγχυση πιστεύω που επέρχεται από τέτοια γεγονότα και δει αν δε θέλει ο ένας.
Είναι ίσως και κάτι που μπορώ να κάνω για να το αφήσω πίσω εντελώς αν δε δω να με αντιμετωπίζει θετικά, να πατήσω δηλαδή το " να αφήσω το τραπέζι, μιας και έχασα όλη τη τράπουλα" αλλά "έπαιξα όλο τον γύρο μέχρι εκεί που εκτιμούσα ότι πρέπει".
Σαν άνθρωπος ειλικρινά την εκτιμώ και τη σέβομαι αλλά την θέλω δίπλα μου, αλλά εκτιμώ και μένα οπότε θέλω να με θέλουν και όχι να θέλω μόνο εγώ.
Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που διαθέσατε στην ανάγνωση του κειμένου μου.
Με εκτίμηση,
Μάξιμος.