Διαβάστε το όλοι στο φόρουμ και απαντήστε μου είναι σημαντικό για μένα.
Γεια σας παιδιά. Όλοι οι φίλοι μου με έχουνε ξεπεράσει είναι πολύ πιο μπροστά από μένα έχουνε δουλειές είναι παντρεμένοι εγώ δεν έχω κάνει τίποτα στην ζωή μου και δεν μπορώ να κάνω είμαι ανίκανη και άχρηστη δεν μπορώ να κάνω ότι κάνουνε όλοι γιατί τι έχω εγώ; Είμαι πιο χαζή από τους άλλους; Θέλω περισσότερα πράγματα για τον εαυτό μου θέλω να έχω μια δουλειά, φίλους μια δική μου οικογένεια και δεν μπορώ να τα καταφέρω. Ξέρω ότι οι καταστάσεις είναι δύσκολες και δεν ευνοούν την δημιουργία οικογένειας και το να έχω μια δουλειά αλλά οι άλλοι πως τα καταφέρνουνε παρόλες τις δυσκολίες και εγώ δεν μπορώ; Θα ζήσω το υπόλοιπο της ζωής μου έτσι χωρίς δουλειά και χωρίς οικογένεια και δεν ξέρω τι θα απογίνω αν πεθάνουνε οι γονείς μου που θα βρω χρήματα για να επιβιώσω. Τι ήθελα και ήρθα στην ζωή αν ήτανε να γίνω τόσο δυστυχισμένη;;; Μόνο αρνητικά πράγματα μου συμβαίνουνε στην ζωή πράγματα που με στενοχωρούν και με κρατούνε στον πάτο της ευτυχίας. Η ζωή λένε πως είναι δώρο για μένα είναι μια δυστυχία μία ατυχία ολόκληρη θα ήθελα να έχω τα δικά μου παιδιά και να παίζω να ασχολούμαι και να χαίρομαι με αυτά. Αντίθετα μου ήρθανε τα πάνω κάτω. 'Ολοι βέβαια δεν είναι για γάμο μερικοί είναι ανίκανοι να αναθρέψουνε παιδιά ίσως να είμαι ένας από αυτούς που ο Θεός δεν τους αξιώνει να κάνουνε παιδιά και να την δική τους οικογένεια. Μια εργασία ίσως που έδινε την ευκαιρία να συναναστραφώ με κόσμο, να βγάζω τα δικά μου λεφτά να κάνω ταξιδάκια και να περνά η ζωή ωραία αλλά και ούτε για αυτό είμαι ικανή. Από όλες τις δουλειές με διώχνουνε και δεν μπορώ να κρατήσω καμία και έχω τόσο ωραίο επάγγελμα. Νοσηλεύτρια είμαι. Επάγγελμα που εξελίσσεσαι που συναναστρέφεσαι κόσμο που προσφέρεις και όμως δεν μπορώ να το εξασκήσω. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Είμαι 40 χρονών και μάλλον ξόφλησα είμαι μια ξεγραμμένη από την ζωή. Η ζωή από τώρα μου έδειξε τον δρόμο που θα ακολουθήσω και αυτός είναι οι 4 τοίχοι του σπιτιού μου κάνοντας δυστυχισμένη εμένα και τους γονείς μου. Και όλο και αναρωτιέμαι τι θα απογίνω εγώ σε αυτήν την ζωή;;;; Γιατί γεννιούνται άνθρωποι σαν εμένα που θα υποφέρουν τόσο στο μέλλον γιατί το κάνει αυτό ο Θεός;;;