Originally Posted by
giorgosss1989
Eχω ενα θεμα. Ειναι σαν να εχω δυο εαυτους. Ο ενας ειναι δυναμικος, σιγουρος, αποφασιστικος και ο αλλος ειναι δειλος, ντροπαλος και καταθλιπτικος. Αυτο οφειλεται σε ενα προβλημα εμφανισης που εχω. Αλλες φορες ειναι καλυτερα και αλλες χειροτερα και η διαθεση μου εξαρταται απο αυτο. Οσον αφορα τις σχεσεις με το αλλο φυλο, σε 2 περιπτωσεις (για τη μια εχω γραψει εδω μεσα) αρχικα εμφανιστηκα με τον πρωτο μου εαυτο. Αυτες εντυπωσιαστηκαν με την εμφανιση μου και με τον τροπο μου στα λιγα λεπτα που με γνωρισαν τοσο πολυ ωστε εκαναν αυτες μετα την κινηση. Πριν αρχισει το οτιδηποτε σκεφτηκα οτι οταν με γνωρισουν καλυτερα θα καταλαβουν οτι δεν ειμαι αυτο που νομιζουν (αφου ειμαι και απειρος) και θα την κανουν. Και οι δυο απογοητευτηκαν με αυτο που ειδαν. Εναν ανθρωπο που περνουσε τις εξετασεις του πρωτου ραντεβου, αφου στο γενικο μπλα μπλα δεν εχω θεμα αλλα μετα οταν επρεπε να γινει η κινηση να μην κανει τιποτα και να το κραταει κλειστο. Και οι δυο με περασαν για πολυ σοβαρο και περιεργο, ξενερωσαν και μετα μου εδειξαν οτι αδιαφορουν τελειως. Αυτη τη στιγμη υπαρχει μια αλλη κοπελα η οποια μου δειχνει ενδιαφερον αφου κανω καλες πρωτες εντυπωσεις αλλα δεν νιωθω παλι καλα και φοβαμαι μην παθω το ιδιο. Το προβλημα θα λυθει οταν ξεπερασω αυτο το θεμα αλλα προς το παρον πρεπει να βρω καποια προσκαιρη λυση τονωσης της αυτοπεποιθησης. Καμια συμβουλη;