Originally Posted by
μυσπ
Καλησπερα σας κ παλι,οπως μαλλον γνωριζετε μερικοι εχω βιωσει αρκετα ασκημα πραγματα κ θελω να ειμαι ηρεμη να ειμαι ο εαυτος μου κ πανω απο ολα να ζησω συμφωνα με τον χαρακτηρα μου μαζι με το αγορι μου κανουμε την οικογενεια μας κ να ειναι στην ζωη μου λιγοι κ καλοι ανθρωποι ποιοτητα κ οχι ποσοτητα,μεσα μου βεβαια κουβαλω αρκετα απωθημενα σχετικα με οσα εχω βιωσει,αρχικα απεχθανομαι βαθυτατα το σχολειο περασα πολυ ασκημα ειτε μονη μου ημουν ειτε με φιλες ψευτικες ειτε σνομπ ειτε αδιαφορες οι συμμαθητες μου μου φερονταν καλα οταν ηθελαν να αντιγραψουν επειδη ημουν καλη μαθητρια κ μετα με ειρωνευονταν κ αυτο που επισης απεχθανομαι ειναι οτι το σχολικο συστημα σε πεταει μεσα σε ενα σχολικο περιβαλλον ζουγκλα στο οποιο επικρατει το δικαιο του ισχυρου κ δεν ενδιαφερετε κανεις για το ποιος εισαι κ τι σου αρεσει,ολοι ειναι μια μαζα δεν ειναι ο καθενας ο εαυτος του κ ειναι αναγκασμενοι να κανουν τα ιδια μαθηματα κ να αποστηθιζουν ενα καρο αχρηστα πραγματα,αλλιμονο ελαχιστα πραγματα θα τους χρειαστουν στην μετεπειτα ζωη τους απο ολα αυτα,εκτος απο το σχολειο επειτα μισησα κ το πανεπιστημιο φιλοσοφικη που οι δικοι μου μου κανανε πλυση εγκεφαλου να παω πηρα το πτυχιο μου βεβαια ομως διαπιστωνω για μια φορα περισσοτερο οτι οι δικοι μου ανεκαθεν το μονο που ηθελαν για μενα ηταν να σπουδασω κ να βρω δουλεια ενω οι σπουδες κ το σχολειο ουδεποτε με γεμισαν στο ελαχιστο νιωθω ειτε απεχθεια ειτε αδιαφορια,δεν γνωριζω εαν καταφερω να ειμαι ηρεμη απο ολα αυτα που με στοιχειωνουν ομως σιγουρα το ονειρο μου ειναι να ειμαι ο εαυτος μου